-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Restart®
tag
válasz
micafighter #3127 üzenetére
Igen, ismerem. Amíg a "vízvezetékes" banknál voltam, addig nekem is volt virtuális kártyám és webes számlám ilyen esetekre. Csak aztán átmentem egy kisebb bankhoz. Ott még csak most fogják bevezetni a chipes kártyát (szóval még a virtuális kártya messze van
).
alapz@j: Hallottam már ilyen lehetőségről, de még soha se foglalkoztam vele. Cégként csak a Neteller ismerős. Meg is nézem, mit kínálnak. Köszi
-
alapz@j
tag
válasz
micafighter #3127 üzenetére
Bármelyik létező bankkártyára lehet igényelni virtuális kártyát: Neteller, Entropay, Payoneer, stb. Szinte kötelezőnek mondanám az internetes vásárlásokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2025. 04. 27.)
- Tomb Raider 1-3 Remastered és Bomb Rush Cyberfunk steam kulcsok
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Stalker 2 Heart of Chernobyl Collector's Edition, bontatlan, 10/10 állapot, PC Steam
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest