Új hozzászólás Aktív témák

  • Slowman

    aktív tag

    válasz Agent87 #4727 üzenetére

    Látom, hogy nem érted :N . A Slave funkció tökéletesen működik, de remote mód azaz a rádiós vagy egyéb kioldási lehetőség elvileg korlátozva van mivel az csak FW frissítés után elérhető és azt Pentax rendszerre nem csinálták meg Metzék. És, hogy Slave módba elsüljön a vakunk ahhoz kell egyet villantani a beépített vakunkkal Wireless beállításba. ÉS akármennyire nem szabadna beleszólnia a képalkotásba ilyenkor a beépített vakunknak mégis furcsa árnyékok keletkeznek, míg ezt a gépen nem produkálja hasonló beállítások mellet. De mondom lehet, hogy van rá megoldás csak még nem jöttem rá. Én eddig úgy vettem észre, hogy nem túl tökéletes ez a slave funkció az alábbi két linkel kép alapján. Tehát ha nem tudja a rádiós kioldási funkciót nem túl esélyes a szép kép. Szvsz ez a slave dolog csak szükség megoldás. És egy olcsó gagyi vaku csak szenvedés. Amúgy ha van valakinek ere a problémára tuti tippje szívesen fogadom :K .
    (A képek utómunkanélküliek és csak teszt jellegűek nézzétek el a minőséget, és a gyorsaság kedvéért 800x600 méretbe töltöttem fel.)
    Itt egy szerintem normálisan világított, plafonra villantott kép kb. 2m-ről:

    És ez itt egy slave módban lőtt kép körülbelül 5m távolságból, a vakut pedig fater tartotta "modelltől" kb 1.5-2m-re és szintén felfelé derítésre állítva:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák