Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz nyisziati #50836 üzenetére

    Azért itt lehetne kicsit súlyozni a dolgokat, mert én amikor könyvet rendelek és postán utánvéttel veszem át, mutatva a kapott SMS-t - csak kérdem szelíden, mi a jó öreganyámat tudnék sumákolni ez ügyben.

    A másik eset, amikor valakinek lejár a hűségideje, a szolgáltató láthatja is, hogy 8 hónapja nem használja az előfizető, mert külföldre távozott és lejáratkor fel akarja mondani meghatalmazással - itt is felmerül a kérdés, hogy mit kell ilyenkor gyanakodni. (alapból már jót kerestek rajta)
    Ez utóbbi eset csak egy tetves betanított lehúzás, minden trükköt bevetnek, hogy az ügyfél elé nehézséget gördítsenek. Mondjuk azt sem hiszem, hogy jóérzésű ÜSZ-est erre a metodikára lehetne kötelezni, mert maga is szemétláda, ilyen olyan okokból, de az.

    Amit mondasz, abban igazad van persze, meg abban is, hogy nem mindenki válik olyanná a körülményei miatt szerencsére....

    (#50838) radio100jozs

    Mert a leveles módszer az annyira megbízható. Ha akarnak, abban is találnak hibát, visszaírnak, hogy nem adta meg a jelszót például. Szerintem azért személyesen is el kéne tudni intézni ezt.

    [ Szerkesztve ]

    eladó Samsung PM883 1,92TB SSD 50eft

Új hozzászólás Aktív témák