-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz ftamas0201 #51900 üzenetére
elvileg igen, csak 50 perc lebeszélhetőség van, sms nincs, még soha nem küldtem sms-t HD-ről
viszont a korlátlan neten annyi üzenetet küldesz más alkalmazással amennyit akarsz- persze nem vállalkozói barát ez így de azt hiszem nem is arra készült ez a díjcsomag
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Burt1793
veterán
válasz ftamas0201 #51900 üzenetére
Igen, ez így van, de nem csak a legkisebb csomaggal, hanem mindben a legnagyobbon kívül. A legnagyobb csomagban minden korlátlan (20 ezerért...).
Én is csak minimális sms-t küldök, párszor 35 forint... ez van. Van akinek muszáj sms-ben válaszolni, nem vagyunk annyira telefonálós viszonyban
Persze fent van a viber, messenger, gmail, hangouts, szóval nincs gond, a perclimittel sem. S7 rendesen bírja, wifit sose kapcsolok, mobilnet egész nap megy.
[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
senior tag
válasz Burt1793 #51902 üzenetére
Ezt komolyabban eddig nem is néztem hogy nincs a csomagban még egy darab sem, de akkor igyekszem elkerülni az SMS lehetőséget (viszont ahogy mondod valakinek muszáj úgy válaszolni ) De hát kibírom egyszer kétszer, lényeg volt számomra is a korlátlan internet, azért jöttem át T-től számhordozással elsősorban és nagy kétségeket elkerülve, van olyan hely ahol a 100 megát is eléri pedig nem a legmodernebb a telefonom (Sony Z2), még több 10km-re a toronytól is megvan az 50-60/20-30mega sebesség.
-
Burt1793
veterán
válasz ftamas0201 #51903 üzenetére
Ja, én amúgy se vagyok nagy sms-ező, szerencsére fiatal vagyok hozzá, fél éve van ez a korlátlan csomagom, most kb. 4-5 sms-t küldök, ezelőtt meg 10-et. Ismerősöknek, barátoknak, családtagoknak viber vagy messenger megy, illetve a telefonálás. Munkatársaknak telefon és hangouts, email. Ismeretleneknek telefon.
A korlátlan net kutyajó, én sokat spotify-ozom, ahhoz különösen fontos. Csak az elvisz havi 30 gb adatot...Én Budán és az agglomerációban járok 99%-ban hétköznapokon. Szokásos letöltési sebességek S7-tel: 220mbps, 130 mbps, 60 mbps. Ezek mind 4G-n, 4G+-on. Más nem is szokott lenni. Csak hívásnál megy lejjebb, amit bánok is, mert lassan teszi.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Burt1793 #51904 üzenetére
+1
nekem 80-90 fölé nem megy a sebesség sem Sony Xperia X Performancen sem Lenovo P2-n. Budaörs és Pest-megye jelentős részén.
én meg öreg az sms-hez
ami nekem lényeges volt, hogy elérhető legyek a saját számomon is, és persze a korlátlan net- telefonálást cégesen bonyolítok azt sem sokat, sms-t azon sem
-
szkaroly
senior tag
Azért pár darab sms-t berakhattak volna a csomagba. Én is kb. 4-5 darabot küldök havonta, kicsinyességnek tartom hogy ezért külön kell fizetni 2017-ben.
[ Szerkesztve ]
Poco F6
-
Bferibörs
addikt
válasz szkaroly #51906 üzenetére
háát ..... 5 db sms 175 Ft ha már annyira szükséges khmm ezt csak úgy a kicsinyességre
persze lehetne sok minden, de ez van, szerintem aki célirányosan a korlátlan netre hajt annak megfelelő
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz ftamas0201 #51907 üzenetére
Egyáltalán nem vészes az a párszáz forint, kényelmesen levonják a többivel együtt, nekem még így se drágább, mint korábban, cserébe sokkal kényelmesebb, hogy nem kell wifit kapcsolni, ha valahova megyek, ahol nincs bekötött net, rögtön meg tudom osztani.
Havi 80-120 GB adatforgalmam szokott lenni, nagyjából bárhol, bármikor tudok netezni, persze csak ha kell, a nagy számok ellenére nem lógok folyton a telefonon. Persze ezek után már mentegetőzhetek.Olyat hallottam valakitől, hogy hűséggel kicsit olcsóbb a csomag, de nem láttam ilyet hivatalosan. Létezik ez? Én simán maradok ennél, persze érződik, hogy egyszer-egyszer csökken a sebesség zsúfoltabb helyeken, időben, telefonon nem vészes. Én úgy 40-50 mbps-mal kényelmesen beérem. 3G-n nagyon szenvedek, de szerintem a teló is.
Fent van minden szar, de elég jó a készenlét is és nethasználat közben sincs semmi melegedés, QHD youtube videó közben sem, szeretem ezt a telefont. Jó, azért naponta felkerül a QI-s szekrényre. -
TomPack
őstag
válasz Viktor0610 #51895 üzenetére
Persze, azzal semmi gond nics ha egy ügyintéző nem fújja kívülről az ASZF-et, de egy számlázási ciklus találmány azért súlyosabb dolog szerintem. Ugyan olyan súlyos dolog lenne, ha egy boltos nem tudná kezelni a pénztárgépét.
-
Burt1793
veterán
válasz TomPack #51910 üzenetére
Hozzáteszem, nyár elején, amikor előfizetést váltottam (korlátlan mobilnetes csomagra), akkor még azt mondták, hogy egy sms 1 perc telefonálásnak számít. Aztán amikor nem jött ki a matek és láttam, hogy számolódik a 35 forint minden sms után, rákérdeztem nyár végén és kiderült, hogy mégsincs benne.
-
csp01
tag
Felteszem itt is a kérdésem, mert van egy Telenor kártyám is. A Telenor honlapon az áll, hogy régi sim kártyámat díjmentesen kicserélhetem micro vagy nano sim-re. Belekötnek, ha a régit micro sim méretre alakítottam?
-
laskr99
addikt
Főzött romon dettó hiba... Most Béta oreó test.
-
csp01
tag
Remek, köszi mindenkinek!
-
MODERÁTOR
-
csattila01
tag
Jó reggelt mindenkinek,
Adott egy Telenoros Galaxy S6 készülék, ami most decemberben lesz 2 éves. A kijelzője csúnyán be van égve és az akkumulátora is tropára ment. Természetesen az összes papírja megvan. Azt szeretném kérdezni, hogy ezt ilyenkor még javítják garanciában vagy már csak szoftverre vonatkozik-e a jótállás. Ha nem muszáj, akkor még nem szeretnék új készüléket.
Köszönöm szépen
-
Prien
addikt
válasz csattila01 #51920 üzenetére
2 év gyári garancia van rá tudtommal, így semmi akadálya a szervizelésnek. Mondjuk,ha a Telenornál adod le, akkor tovább fog tartani, mintha közvetlenül a Samsungnál intéznéd...
A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz csattila01 #51922 üzenetére
Igen, arra, ha van rá lehetőség, én ezt tenném a helyedben.
51896 urgoz: Próbáld már meg egy másik készülékkel, ha meg tudod oldani. Kíváncsi vagyok, mi lesz a megoldás.
A kevés is több a semminél.
-
tylerddd
veterán
Ha Hello Data Start-tal hozok el készüléket, részletre, akkor ugyanúgy nincs hűség, ha jól láttam?! Ilyen esetben mikor lehet függetlenítést kérni? A Telenorra is vonatkozik a hűség utáni ingyenes függetlenítés, gondolom?! A Telenor mennyire tolja tele saját tartalommal a telefonokat és általában mennyit kell várni a szolgáltatós szoftverfrissítésre?! Így röviden tömören Köszi!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
slice14
veterán
Két hónapja váltottam Telenor Hello Data-ra, eddig elégedett vagyok vele. Viszont most jöttem ki pár napra Nagyváradra és meglepődve tapasztaltam hogy nincs 4G Roaming. Ez vajon fog változni a közeljövőben?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Somatom
veterán
-
domper2015
senior tag
Bocsánat, rosszul írtam. Orange 4g, Vodafone stabil telefonálás.
-
slice14
veterán
válasz domper2015 #51930 üzenetére
Automatán a Vodafone-t választotta a teló. De 4G sehol. Ahol anno Telekom H SIM-mel ahol volt 4G, ott a Telenor-al csak HSPA van. Mind kettő a Vodafone hálózatán.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
MODERÁTOR
válasz slice14 #51932 üzenetére
Valószínű, megállapodás kérdése. Illetve tényleg közbeszólhat a B20-téma is.
Természetesen, ha ugyanaz a készülék, akkor a megállapodás miatt nincs 4G-d a Telenor kártyával. A kézi hálózatkeresést megpróbálhatod.A honlap szerint az Orange Romania hálózatán lesz 4G-roaming.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Solange0818
csendes tag
Sziasztok!
Neten szeretnék előfizetéses telefont rendelni (egy összegben kifizetve a telefont) és kér így is (30ezer ft előleget,ami lebeszélhető)
A kérdésem az lenne hogy mivel online kártyával kifizetem ezt a összeget akkor még így is elutasíthatja a előfizetést vagy kérhet még rá előleget a Telenor?És ha nem fogadják el a igényt az előfizetésemre akkor hogy kapom vissza a pénzt amit elutaltam?
Furi kérdés lehet,bocsi Csak nem értem ezt náluk hogy egyből online fizetni kell, férjem Tmobilos és nála megrendeltük,majd felhívtak a hitelbírálat miatt és kértek be előleget és kész.
„cogito ergo sum” Gondolkodom,tehát vagyok! :)
-
törölt tag
Sziasztok
Aug. végén megszűnt a munkaviszonyom ott, ahol céges készülék és előfizetés volt. SIM-et nyilván le kellett adni, de a készüléket nem. Ez viszont függő, ezt is tudom holnaptól függetleníttetni? Ha igen, hogyan?
Nem nagyon találtam erre vonatkozó infót itt. -
darvinya
titán
Miért nem tudnak Tv szolgáltatásuk miatt plusz á tornyot felállítani, azaz ahol lakom 2 torony volt, abból idén nyáron közelebbit lebontották.
Aztán itt szívok, mert amit túlterhelt az 1 torony(persze ez még első 4G-s, ami max. 100Mbps), akkor akad az adásfolyam, vagy egyszerűen ledobja az adásfolyamot és kiírja Nincs internet kapcsolat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Rocker1
tag
Sziasztok!
Amióta az eszem tudom (Pannonos)Telenoros előfizetésünk van 2 készülékre.
A technika fejlődése miatt 2 évente cseréljük a telefonokat, amit részletre veszünk, új hűség előfizetéssel.
A régi telefonokat megkapták a lányaim.
Vajon a régi telefonokat is függetlenitik, amire az akkori szerződés már lejárt?
Csak azért kérdezem mert sokat telefonálnak hálózaton kívülre és lehet,hogy jobb lenne másik szolgáltató kártyáját használniuk.[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Telekom topikba bekukkantottam, ott már bőszen megy a függetlenítés. Ami megfogott, hogy, hogy náluk hűség alatt is ingyenes a függetlenítés. Itt is így lesz, vagy még nem tudni?Maine coon
-
MODERÁTOR
-
Cheif
tag
Sziasztok!
Most fog lejárni a hipernet home előfizetésem és képbe kerül ez a flottás korlátlan megoldás
http://alarmtrade.trioda.hu/szolgaltatasaink/mobil-internet/Van valakinek tapasztalata vele ?
Vagy tud ajánlani másik korlátlant ?Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
-
MODERÁTOR
-
atosan
veterán
-
Sanyesz.
őstag
Kb. egy hete a nejem telefonjára záporoznak az SMS-ek egy 0690-es számról. Utána pedig a Telenor üzen, hogy a regisztráció sikertelen, mert az előfizetésen (ez egy Praktikum csomag) emelt díjas SMS tiltás van. Naponta tucatnyi SMS jön.
A helyzet az, hogy ő nem rendelt, nem is akart megrendelni semmilyen szolgáltatást, nem akart regisztrálni sehova. Gondolom tiltani kellene az emelt díjas SMS fogadást is.
Ezt a MyTelenon felületen és app-ban sem találtam. Hogy működik?"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
MODERÁTOR
válasz Sanyesz. #51944 üzenetére
A MyTelenor oldalon a Szolgáltatások módosítása oldalon van lehetőség ezeket variálni.
Valószínűleg valahol megadta a telefonszámát, ahol nem kellett volna (pl. a készülékeden X vírus van reklám) vagy elküldött egy SMS-t, amivel emeltdíjas üzetek fogadására "fizetett elő".[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Sanyesz.
őstag
válasz Viktor0610 #51945 üzenetére
Az tuti, hogy nem küldött SMS-t. Azt esetleg el tudjuk képzelni, hogy a "vírusriogatós" reklámra rábökhetett, bár van telefonon ESET Mobile Security app.
Az általad is linkelt felületen jártam, de itt csak felsorolás szinten vannak a szolgáltatások, módosításra nincs lehetőség."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
MODERÁTOR
válasz Sanyesz. #51946 üzenetére
A vírusirtó mobilon teljesen felesleges szerintem.
Talán az a probléma, hogy kártyaszinten vagytok regisztrálva.
Ügyfélszintű regisztrációhoz ügyfélszintű jelszó szükséges. Ilyet személyesen tudtok beállítani. Addig is a 1220-on tudjátok az emeltdíjas szolgáltatásokat törölni.Xiaomi 13T
-
Sanyesz.
őstag
válasz Viktor0610 #51947 üzenetére
Értem, akkor ez lehet az oka.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
unravel
őstag
Nem jött válasz, hogy mikor jön a Telenorhoz az XZ1compact.....akkor:
Milyen időközönként frissül a készülékárlista?¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák