Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Karesz_
tag
Home L csomagnál a korlátlan böngészést hogyan kell elképzelni? Ha elfogy a 100GB, akkor utána a weboldalak töltése ugyanolyan gyors marad, csak más portokat lassítanak? Youtube videókkal pl mi a helyzet?
-
radio100jozs
őstag
Részlet az ÁSZF-ből:
3.14. Hipernet Home S, M, L tarifacsomagok, 20% kedvezménnyel 2 éves
határozott idejű szerződéskötés eseténHipernet Home S, M, L tarifacsomagokra történő, 2 éves határozott idejű szerződéskötés esetén az ÁSZF számlás díjszabás II.2. fejezetében foglaltakhoz képest a Telenor 20% havidíjkedvezményt biztosít a tarifacsomagok havidíjából a szerződés megkötésétől számított 24 hónapig.
Az akció igénybevételének feltételei:
új egyéni (lakossági) előfizetéssel, vagy meglévő mobil internet tarifacsomaggal rendelkező egyéni (lakossági) előfizetők számára elérhető ajánlat, a meglévő előfizetés meghosszabbítása esetén,
2 éves határozott idejű szerződés megkötése a Telenorral a fenti tarifacsomagok bármelyikére (hűségvállalás),
a kedvezményes időszakot követően az adott tarifacsomag az ÁSZF számlás díjszabás II.2. fejezetében foglaltak szerint vehető igénybe,
az akcióban az első vásárlástól számított 1 év alatt egy lakossági Előfizető maximum 3 db hívószámmal vehet részt – mely feltételtől a Telenor jogosult akciónként, az adott akció kommunikációja során meghatározottak szerint eltérni.Az akció 2016. július 18-ától visszavonásig érvényes.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Maist
senior tag
válasz Viktor0610 #44991 üzenetére
Köszönöm. Már csak néhány kérdésem maradt: A 20% havidíj kedvezmény miért van most? Az elektronikus számla miatt, vagy az új előfizetés okán, esetleg együtt a kettő? Tegyük fel használom most 3-4 hónapig ezt a 25 GB-os csomagot, majd átváltok a havi 100-as 5900 Ft-os csomagba, akkor 5900 Ft lesz onnantól a havidíjam, vagy 20%-al több, mert nem új előfizető vagyok, vagy az e-számla miatt akkor is megkapom a -20% kedvezményt?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Telenornál még mindig 7500Ft a hálózati zár feloldása (függetlenítés)?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
MODERÁTOR
-
Maist
senior tag
Üdv! Kérdésem lenne: Előfizettem ma egy Hipernet home s csomagra ma. Ha visszaviszem az egész pakkot mondjuk 10 nap múlva, akkor mennyit kell majd fizetnem? Tört havi díjat, 10 napit, mától? Amit befizettem előleget 990 Ft-ot, és még olyan kb. 800 Ft-ot az adatmegosztó SIM-re, azt visszakapom? Köszönöm.
-
Peter.70
addikt
A my tv hogyan nézhető nem okos tv-n?
-
Bferibörs
addikt
válasz radio100jozs #44979 üzenetére
(#44978) GabeszGabesz
(#44977) Hosssszu
köszi , akkor itt régebben valaki rosszul tájékoztatott
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Zeki
nagyúr
válasz radio100jozs #44981 üzenetére
Hogy konkrétan 2G-n már csak olyan egyszerű dolgok mennek, mint a wap volt?
-
radio100jozs
őstag
Mi a kérdés? A 2G-n is van IP alapú adatkapcsolat, úgy hívják GPRS/EDGE. Mai napig működik, én is néha belefutok, ha olyan helyen vagyok, ahol nincs sem 3G, sem 4G hálózat. A klasszikus vonalkapcsolt adatkommunikáció pedig CSD-nek hívják, ha van még, ahol működik, mert már nem használják a mobilszolgáltatók.
A WAP pedig egy webes szabvány, mint a HTML. -
Zeki
nagyúr
-
Prien
addikt
válasz radio100jozs #44973 üzenetére
Idestova 18 éve van ilyen vagy olyan előfizetésem ennél a szolgáltatónál (korábban Pannon GSM), így elmondhatom, hogy vannak jobb és vannak rosszabb időszakok előfizetői szempontból.
Ez most egy pozitívabb időszak, most megint vannak könnyebben emészthető csomagok.
A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
Ebben igazad van. 100GB nem olyan rossz 5000. Ft ért.
Akkor telefont telekomtól netet telenortól kell venni. Csak hát sokan. Szerintem az ország 95%-a még nem neten keresztül beszél
-
Bferibörs
addikt
végre egy normális előre lépés a Telenor részéről, eddig ezért nem volt Telenor netem ,mert vagy címhez kötött volt vagy aranyporért adták. Viszont ha jól tudom 3G-t nem kezel, így egyenlőre sokaknak nem megfelelő akik járják az országot.
ez az adtmegosztó sim ár nem tudom, hogy jött össze
"Havidíj Telenor Blue és MyTafiff tarifacsomagok esetén 464,57 Ft
Havidíj minden más tarifacsomag esetében: 641,11 Ft "[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
radio100jozs
őstag
válasz #65388800 #44971 üzenetére
Ez már nem így van, csak nevében Hipernet Homenet, mert valóságban bárhol használható, nincs címhez kötve. Sőt mivel most már adatmegosztó sim is rendelhető hozzá, azt meg abban használod, amiben akarod, akár a mobilban is.
A Telenor oldalán is ezt hozza: "Hipernet Home csomagjaink olyan mobilinternet csomagok, amelyek a Hipernet sebessége és a csomagok beépített adattartalma miatt otthoni internetnek is alkalmasak."
Azaz megfordítva nem otthoni internetnek is alkalmasak.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #44969 üzenetére
De az home csomag. Nevéből kiindulva otthonra. Nem pedig mobilehoz.
Amúgy telefon vásárlás terén sem erős már a cég. Telekomnál aranytárskártyában rengeteget elengednek és nem kell fizetni a telefon árát mint telenornál. Pl korábban vettem egy lumia 735-öt 5490-es csomagban de mivel telefon is volt 7990 Ft lett. Igaz telekomnál is fizetni kell ha nem vagy atk de azt a szintet pár hónap és eléred. Decemberben vettem egy S6-ot 57.000 Ft-ért 5310 Ft-os csomagban. Tegnap pedig vettem egy P9-et 53.000 Ft-ért 4310 Ft-os csomagban. Ha ezt a 2-t a telenornál vettem volna +200.000Ft ot kellett volna kifizetnem. Azért az nem mindegy.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #44969 üzenetére
Én is így látom. Ha net van, akkor minden van. Én már évek óta csak netet veszek a feltöltéseimből.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
De villant a Telenor, mert a Hipernet Homenet csomagok verhetetlenek a többi szolgáltató publikus csomagjához képest. Csak nem nyomják minden percben a marketingesek az ember orra alá, mint ahogy a többi cég sem nagyon reklámozza a mobilnet csomagjait. A mobilhang csomagok viszont tényleg pocsékak a Telekomhoz képest a Telenornál. De valszeg más az üzletpolitika a két cégnek, és ha megnézzük hosszú távon nem a hanghívások a mérvadóak, mert azok szépen el fognak tűnni, és átváltanak internet alapúra, azaz a netes előfizetésen van a jövő.
-
goop
őstag
-
lm83
őstag
-
törölt tag
válasz #08205312 #44960 üzenetére
Amúgy nem értem mit szarakodik a telenor. Most megint egy előfizetést vittem át telekomhoz. 7990Ft ot fizettem eddig amit átvittem. Most 4310Ft-os csomagom (next s) van egy P9-et vettem 53.000 Ft-ért. De ha így marad a maradék 2 számot is elviszem mert telenornál a családi csomag havi 1000Ft (ha még ennyi) Telekomnál 0 Ft
-
MODERÁTOR
-
_Karesz_
tag
válasz kicsihp #44961 üzenetére
Holnapig tart az akció egyébként a Home L csomagra. Nem sietted el, nem tudom, hogy fogsz-e még kapni. Egyébként akkor is 30 nap van, vagyis hivatalosan nincs, de a szerződésen rajta van, szóval muszáj betartaniuk, de Apple TV-t nem vesznek vissza elvileg. Azonnal beállítják a kívánt szolgáltatást, mire hazaérsz, már tudod is használni. Ha csak otthoni használatra kell, akkor javaslok inkább egy asztali routert a hordozható helyett.
-
kicsihp
csendes tag
Kipróbáltam a Myminute csomag alatt a MyTV app-ot. Csak pár percet néztem az ingyenes csatornákat és úgy néztem tényleg nem von le semmit a kártyáról. Akkor szerintem le is takarítom a MindigTV app-ot. Ne foglalja a helyet.
Ma voltam a Vodánál. Azt mondták 8napon belül bontják a szerződést és ha hűségidő alatt megtörténik akkor kötbéreznek. Megkérdeztem hogy még is mit (előfizetési díj ki van fizetve a hűségidő végéig) azt mondták pl az ingyenes wifi készülék árát :\ Az úgy már lehet, hogy lenne legalább egy 20as.
Nem értem miért nem lehet úgy felmondani, hogy adott nappal. Még jó hogy este 8ig nyitva vannak, így be tudok majd menni.Valaki megtudná mondani, hogy ha a boltban veszem meg a HIPERNET L-t az mennyivel lesz "drágább"? Az előfizetés ugyanúgy -20% lenne csak a visszavételi garancia nem lenne 30 nap? Akkor hány nap lenne arra, hogy esetleg visszamondjam a szerződést? Mert igazából a bolt nekem kényelmesebb lenne, mint a kiszállítás. Bár nem tudom készleten mennyire lehet APPLE TV-jük+modemjük, továbbá akkor megtudnám adni rögtön, hogy milyen kiegészítő szolgáltatást vennék a 3500 Ft-os keretből. Mivel a kártyás telenoros számommal is úgy néz ki rendesen működik a net (vagyis a MyTV), így vélhetően a hipernettel se kell hogy gond legyen. A térkép szerint 4G-s helyen lakom. (persze attól még valami beárnyékolhat)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
asdf_
veterán
Marcius 7-etol*:
1. A jutalom (3baráti 20-as + extra net) kapcsán a fenti időponttól a preferált hívószámok megadására, módosítására valamint azok lekérdezésére a MyMenuben, az Értékesítési Pontokon, valamint a Telefonos ügyfélszolgálaton van lehetőség (a változás után a MyTelenor oldalon, illetve alkalmazásban ezen műveletek elvégzésére nem lesz lehetőség).
Az sem volt teljesen komplett, aki ezt kitalalta. Ne mar ingyen csinalja weben/appon keresztul a juzer, inkabb farassza es foglalja ezzel tokfoloslegesen a csilliokba kerulo humaneroforrast vagy baszakodjon ussd kodokkal.
* tanitsa mar meg valaki annak a baromnak, aki irja az aszf-et, hogy nincs olyan, hogy 2017. március 7-dikétől meg 2017. február 3-dikától
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Jo szamot nem maganak valaszt az ember a hiperekben az 500-1000 Ft-os sim kartyak kozul, vagy veszi valami fos alcatellel a lidl/penny/aldi harmasban, vagy esetleg innen aprorol aktivalatlanul egy neki tetszo szamot, majd ebbol a prepaid simbol csinaltal egy elofizetesest a bemutatoteremben?
(a fizet erte min. 15 ropit verziotol most tekintsunk el)[ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
Telenornál az új előfizetés kötésekor üzletben lehetséges e egy szimpatikus telefonszámot választani?
-
tomp
félisten
Globális stratégiai partnerséget köt a Telenor Csoport és a Netflix
MyTV+HBO GO+Netflix? :-) -
DrBubo77
veterán
válasz csucsu21 #44952 üzenetére
Ezen az oldalon minden kérdésedre választ kapsz.
- A készülékcsere időpontjától számított újabb, tarifacsomagtól függő 2 vagy 1 év hűséget kell vállalni.
- Legalább 3 napja vásárolt készülékkel lehet igénybe venni.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék venni anyám előfizetésével egy telefont ( L-es előfizetés) elég kedvező áron tudnám megvenni vele az S7-est az én (S-es csomagomhoz képest).
Lehet még hűség időn beleül a készüléket cserélni ? és ha igen akkor onnantól kezdve újabb 2 év hűség vagy a már meglévő 22-23 hónap+még 2év. Remélem érthető voltam.
Annyi probléma van hogy február 15ikén vett magának egy a5 2016 gondolom ha meg is lehet 1 hómapnak azért el kell telnie.
Előre is köszönöm.Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
Beca1990
senior tag
a Telenornál árusított Sony XA Ultra Dual SIM-es?
-
Hosssszu
őstag
válasz Viktor0610 #44944 üzenetére
Köszönöm még egyszer!
-
MODERÁTOR
-
Hosssszu
őstag
válasz Viktor0610 #44942 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Már csinálom is!
Még egy kérdés: Jól látom az HBO Go weboldalán hogy ehhez külön app kell, telefonon nem a MyTV-n belül ltudom nézni, hanem csak az HBO Go appjával?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Hosssszu #44941 üzenetére
Regisztrálnod kell a MyTV-re, majd a telefonszámmal és a mytv-s jelszóval kell regisztrálj a HBO GO oldalán. Fontos, hogy a Szolgáltatónál a Telenor MyTV-t válaszd.
Xiaomi 13T
-
Hosssszu
őstag
Megrendeltem az HBO Go-t a tv alapcsomag mellé.
Lehet hogy én vagyok a béna, vagy a figyelmetlen, de a telefonon (egyenlőre máshol most nem tudom kipróbálni) a Telenor MyTV-ben az HBO go résznél csak előzeteseket látok. Az előfizetéseim résznél ott van HBO Go, tehát elvileg aktív a dolog. Ehhez más alkalmazás kell hogy tudjam nézni, vagy mennie kellene a MyTV-ben is, csak én keresem rossz helyen? Ha más alkalmazás kell hozzá, akkor pontosan melyik az aminek nem számolja az adatforgalmat a Telenor? -
PRDZsolesz
aktív tag
válasz Viktor0610 #44936 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
-
krystman
őstag
válasz Viktor0610 #44938 üzenetére
Értem köszi! És ha lemegy a 300MB akkor kikapcsolják a netet, vagy csak csökkenti 32/32 re?
-
MODERÁTOR
-
krystman
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Blue csomagok nem tartalmazzák a korlátlan Facebookot? Mert látom, hogy korlátlan Viber és WhatsApp van, de Facebook nincs? Köszi
-
MODERÁTOR
válasz PRDZsolesz #44934 üzenetére
Váltani válthatsz, de a kedvezmény ahhoz amennyire tudom, már nem fog járni, ezt vedd figyelembe!
Xiaomi 13T
-
Prien
addikt
válasz PRDZsolesz #44934 üzenetére
Nagyobb csomagra simán lehet!
"jár-e valamilyen költséggel?"
#44914; Viktor0610[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! A legkisebb hipernet home csomagom van jelenleg. Érdeklődnék, hogy lehetséges-e nagyobbra váltás hűségidő alatt, és ha igen, akkor az jár-e valamilyen költséggel? Előre is köszönöm!
-
4Grider
nagyúr
válasz Beca1990 #44930 üzenetére
Általában a vállalati flották a vállalati árlista 2 éves számlás oszlopának áraival dolgoznak.
-
törölt tag
Üdv!
Tegnap járt le a hűségem. Ha most nem hosszabítok akkor a hűség nélküli Mytariff M csomagot fogom fizetni? Vagy hogyan lesz?
-
Beca1990
senior tag
Van itt valaki aki LEGO dolgozói csomagban van?
Új előfizetésnél milyen készülékárak vannak? -
atosan
veterán
Sziasztok,
A lottót mindig az egyenleg terhére szoktam feladni, évek óta így csinálom, de ma nem megy, nem sikerül az összeget kiegyenlíteni. Számlás, az erre szánt egyenlegből még van bőven. Tapasztalta más is?Maine coon
-
kicsihp
csendes tag
Sziasztok!
Akinek van MyTV-je hány nap alatt jött meg online rendelés esetén a sim kártya és az Applte TV? Most néztem a honlapon https://www.telenor.hu/hipernet-home-alap fent az L csomagnál 990 Ft-ot kér előlegnek amire azt mondja a 4. hónaptól levonják a számlából, de ehhez csak wifi routert adnak.
Lent a lap alján viszont wifi router + apple TV van hozzá. Azt írja ki kell fizetni valami 33 ezer forintot ami szintén a 4. hónaptól levonnak a számlából. De ugye tuti 0 ft-ban lesz az Apple TV?
Miért ajánl fel postapontos fizetést is mikor én csak azt látom, hogy saját vagy más címre (pl munkahely) lehet leadni a rendelést? Továbbá ha jól látom akkor a postai csekkes fizetés kizárva.
-
Köszi a válaszokat!
Pl. Most az ingyenes csomagra "fizettem elő". Prepaid-es számot nem fogadott el, csak e-mail címes regisztrációt. A WEB-es felület "EPG"-jében nem lehet szűkíteni, hogy csak az előfizetett csatornákat mutassa?
Telefonon (Vodafone 785) megy pár másodpercig a kép, aztán megakad, a hang megy tovább. Meg eleve elég döcögős, persze a telefon sem egy táltosEsetleg kodi-ra is ki lehet küldeni stream-et? Vagy létezik kodi-ra is mytv plugin?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
törölt tag
Nekem minden droidomon működik, beleértve a PC -n futó RemixOS -t is. Egyedül egy M8 -as boxomon akadozik a lejátszás. Sztem valami hardveres anomália lehet az oka. Szvsz. összességében jó cucc, bár lehetne még rajta fejleszteni. Pl nem értem, hogy a hangszóró ikon miért nem lehet némító gomb, vagy, hogy teló UI -n miért nem tud minden activity landscape -ben megjelenni.
-
Valaki nem akar írni egy tesztet erről a myTV-ről? Mondjuk a logoutra, hogyan vált be, min működik, min nem. Forgalmazói tesztet láttam, de a marketingesnek majd akkor hiszek, ha "ló legel a sírján".
-
Hosssszu
őstag
válasz Viktor0610 #44918 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
MODERÁTOR
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a "hipernet home"L-hez tartozó "szolgáltatások vásárlására" felhasználható összegből (amivel pl. az éjszakai 100GB-ot is meg lehet rendelni) lehet-e HBO GO-ra előfizetni?
A szolgáltatások vásárlása, lemondása menüpontban nem találtam. -
válasz Viktor0610 #44914 üzenetére
Ez jó hír! Köszi!
-
MODERÁTOR
Új információ!!!
Visszavonásig a tarifacsomag váltás minden tarifacsomagra díjmentes!
kicsihp:
Adatcsomag NÉLKÜL is ingyenes a MyTV.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Fifi
őstag
A napokban megkaptam Telenor Myminute kártyámat. A helyi üzletben kértem ügyfélszintű jelszót, mert a tervek szerint több előfizetésem lesz majd és úgy tudom, hogy ügyfélszintű jelszóval több jogosultság van, így több minden állítható on-line
Létrehoztam a mytelenor felhasználom/fiókom, de nem lelem, hogy a hívásvárakoztatást és a hangpostát hol tudnám kikapcsolni. Ezt csak ügyfélszolgálat által lehet módosítani?
Egy kicsit furcsa a másik T-nél megszokott fiókhoz képest, de azért ismerkedem vele.
-
Matthewus
őstag
Üdv!
Kártyás csomagváltásnál milyen adatokat kell megadni? (Más nevén van a SIM kártya.) -
törölt tag
válasz Dj Sügi #44905 üzenetére
A hálózati SMS-ket le lehet tiltani a mymenüből.
A feltöltési címletek még mindig ugyanazok: 1500 (90 nap) , 3000 (365 nap), 5000, 10.000, 15.000Voda tuti: 19 Ft
Telenor Myminute: 19 Ft, kivéve a vezetékes számok "vezetékes hívó" opcióval, ami 9 Ft/perc + egyszeri 9 Ft kapcsolási díjAmire figyelni kell még a telenornál az a "havi ciklus"...mert ez nemtől függetlenül minden kártyásnak jár.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
-
Dj Sügi
őstag
Üdv!
Arról valakinek info, hogy MyMinute-nél milyen címletek lehet feltölteni a kártyát és mennyi ideig lesz az felhasználható? Van valmi különbség a Vodafone Tutihoz képest?
Illetve a telenor még mindig küld havonta kiló felesleges SMS-t mindenféle kedvezményekről, ajánlatokról, stb.?
Kösz.🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
_Karesz_
tag
Csak nekem gyenge a Huawei E5577s wifije? Konkrétan a szomszéd szobában már használhatatlanul gyenge a jel. Próbáltam már mindenféle csatornán, meg 5GHz-re is átváltottam, de nem nyert.
-
Ádám16
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest