- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 10
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
Hali
at szeretnek nyargalni t-rol pannonra.
a 10.000ft-os telefon beszamitas 02.01-ig van irva.az meg ma el?
a spicat neztem ki magamnak elsosorban reszletre.ott ugy irja,hogy a kezdo reszlet 10.000ft es 18hon keresztul 3xxx-ft.igy 74xxxft.akkor most hogy is van?mert telefon beszamitassal 60.000ft-nak kellene lennie...
meg 18ho helyett lehet kerni mondjuk 24ho-ba a reszletet? -
szente
addikt
Jah van idotok,mert csak delutan lesz aktualis!
Uzleti elofizu lesz,es meg keszitik elo a papirokat...Igazabol,ha ki lehet tolni a reszletet 24hora,akkor meg talan egy hero is befigyelhet...igaz,ott nem lattam reszlet fizetesi lehetoseget...meg persze,ha beszamitjak a hulladekot...
-
szente
addikt
hali
a t-mobilehoz képest mennyivel rosszabb a 3g-s lefedettség?vissza olvastam kicsit,és láttam,hogy néha szakad a beszélgetés.de városban lakáson kívül és belül mennyire erős a jel?
köszi! -
szente
addikt
Sziasztok!
Ha nem vettem anno telefont, csak előfizetést kötöttem, akkor mikor hozhatok el telefont? Akkor nem volt semmi normális, és nem is volt rá szükségem, de most lehet, hogy lenne.
Üdv.
-
szente
addikt
Hali!
Valaki esetleg tudna súgni egy kicsit, hogy mikortól lesz elérhető a MI11i? Esetleg, hogy a közeljövőben lesz e felvéve a kínálatba további Xiaomi készülék?
-
szente
addikt
Sziasztok!
Online rendelt telefon számláját honnan tudom letölteni? A sima telefonszámlák között nincs, csak kaptam róla egy emailt, hogy online elérhető a Yettel honlapján.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz Viktor0610 #95499 üzenetére
Köszi, meglett!
-
szente
addikt
Sziasztok!
Ha rendeltem egy telefont, akkor annak kell külön garanciapapír, vagy a számla=garancia?
-
szente
addikt
válasz Viktor0610 #95533 üzenetére
És akkor azt hol találom? Mert amit pár napja beszéltünk, ott csak 2 letölthető dokumentum van. Egy számla, hogy fizettem 4ezer valamennyit a készülék csere miatt, meg egy másik számla, amin ezek az adatok találhatóak: telefon neve, IMEI száma, a cikkszáma, szerződés szám, hogy mennyiért vettem, milyen kondíciókkal, meg hogy mennyi a garanciaidő. Meg persze az én adataim és a Yettel adatai.
Akkor kéne lenni egy 3. papírnak is? -
szente
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom Otthonnet Pro előfizetésen, mert ahova költözünk, ott csak Vodafone-os vezetékes szolgáltatás van, amivel nagyon rosszak a tapasztalataim.
Azt olvastam, hogy adnak saját routert. Ez mennyire jó? Hozzáférek én ugyan úgy az összes beállításához, mint ha saját routerem lenne, vagy le van butítva? Köteles vagyok én ezt használni?Egyébként mennyire válthat ki teljesen egy vezetékes netet? Abszolút otthoni felhasználásra lenne, kicsi online lövölde, kicsi torrent, sok streaming.
-
szente
addikt
Sziasztok!
6.-án este rendeltünk egy Redmi-t, amihez jár ajandék Airfryer, ha 6.-ig megrendelem. Viszont a számlát 9.-re keltezték. Ilyenkor lehet reklamálni, vagy benyelhetem ezt a mínuszt?
-
szente
addikt
Sziasztok!
Azt hol látom a fiókomban, hogy mikor vehetek újra bünti nélkül telefont? Most jelenleg 39.000 Ft visszafizetendő készüléktámogatást számol fel. Legutóbb tavaly februárban vettem telefont a Yettelnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest