- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
válasz
Landsmann #23555 üzenetére
Aha, nekem épp nem volt még 2 éves most a SIM, amit annak a helyére kaptam, amit a telefonjával együtt Karlovy Vary legforgalmasabb terén felejtettem egy padon úgy húsz percre (a telefon kopott tokja amúgy ott volt még a padon, akkor is, amikor visszaértem)
, ezért gondolkodtam is a múlt héten, hogy a most beszerzett telefonhoz pénzbe kerül majd a SIM váltás microSIM-re, vagy majd jön a vagdosás, de miután elszántam magam az akcióra, és kivettem a telefonból, akkor láttam, hogy majd' két éve már perforációs SIM-et adtak nekem, amiből a microSIM-et csak kipattintottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest