Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Jelenleg egy dolgozói flottában vagyok két számmal a Yettelnél és szeretnék átmenni másik dolgozói flottába (mindkettőre jogosult vagyok, saját nevemen van mindkét szám), azonban az új flottában csak 1 lehet meglévő szám, a másiknak másik szolgáltatótól kell jönnie, vagy új szerződésnek kell lennie. Mindkét számomat meg szeretném tartani.
Azt megkérdeztem, hogy ha váltás előtt elhordozom a számomat másik szolgáltatóhoz és onnan hordozom vissza a másik flottába az járható út.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a számhordozásra van-e valamilyen korlátozás, hogy a két hordozás között mennyi időnek kell eltelnie, vagy ha lezárult a hordozás, akkor rögtön indíthatom is a "visszahordozást"?
A számhordozás folyamata általában mennyi időt vesz igénybe? (Ez azért lenne lényeges, mert 30 napig él az igazolás, amit a munkáltatóm kiad a flottabelépéshez.)
Hol érdemes kezdeményezni a hordozást? Ahova hordoznék, vagy ahonnan hordoznék?
Érdemes előtte feltöltősbe átrakni a szerződést, hogy az ideiglenesen új szolgáltatónál ne legyen előfizetés, csak prepaid?Köszönöm a segítséget .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest