Hirdetés
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz donjohnson #111398 üzenetére
A sima restartot megoldották rendszeresen 😕 akaratom ellenére is az új FW frissítés óta. Kivették azt a beállítást, ahol az automatikus újraindítást lehetett tiltani, vagy másik időpontot megadni. Mivel bugos volt, ezért én tiltottam és magamtól kb 2 hetente megcsináltam akkor, amikor a családnak megfelelő volt. Most ők szabályozzák ezt is miközben aktív használatban van a net (vagy tv).
Úgy vettem észre maguktól nem nagyon szoktak javítani semmit. Volt már több napos leállás, de mindig utána lett jó, ha mi szóltunk. Sajnos az emberek többsége mindig a másikra vár és eszükbe nem jutna hogy ők is jelentsék a hibát. A szomszédnak is ilyen Net+Tv-je van és képes inkább nem használni, de nem jelentenék a hibát. Kértem mindig írjon egy üzenetet, ha észreveszi. Ne kelljen még azon is idegeskedni, hogy csak nálunk van gond. Ha nem kérdezzük meg, maguktól nem mondják pedig naponta beszélünk velük, de ha rákérdezünk, akkor ja igen ők sem tudtak tv-t nézni, nincs/nem volt net. -
donjohnson
addikt
válasz Krystal_s #111397 üzenetére
akkor az a gyári visszállítás. azt tényleg felesleges ilyen sűrűn.
viszont a sima újraindítás, ami tulajdonképpen azzal egyenlő hogy kihúzod a konnektorból és pár másodperc múlva visszadugod, azt nem árt néha csinálni, mert ez is egy mini-számítógép, ami tud rosszul működni ha sokáig megy egyhuzamban hetekig.
ami meg a jelszintet illeti, azt "engedd el". ha ismétlődik 2 havonta akkor annak biztos oka van, és valaki vagy valami csinálja.
mivel kb a 0 sebesség a garantált, így nem nagyon tudsz mit csinálni sajnos.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Krystal_s
addikt
válasz donjohnson #111361 üzenetére
Semmit nem ér a reset. Én apámnak is mondtam, hogy ne engedje, mert már 1 év alatt kb ez a 20. alkalom és soha nem oldott meg semmit. Eleinte arra is rávették párszor, hogy egy hegyes eszközzel a Router alján nyomja be és úgy reseteljen meg vegye ki a kártyát. Aztán többször már FW-t is frissítettek. Soha egyik sem oldott meg semmit. Tegnap távolról indított resetet a hölgy. Nem tudom van-e különbség a Router menüben lévő Visszaállítás és amikor a Router alján kis a lyukba helyezett hegyes eszköz restart között. Mindegyik esetben minden beállításom elveszik.
Tegnap csak egy véletlen pillanat lehetett, hogy újraindítás után csatlakozott a gyenge B3-ra a B8 mellé, amit pár óra múlva le is dobott. Este én magamnak átváltottam a megszokott 20+3-ra és lett CA, csak a B3 jele gyengébb, mint szokott és a B1 is már annyira, hogy arra egyáltalán nem kapcsolódik magától. Látom az RSRP, SINR stb értékeket.
Mióta én beállítottam a megfelelő helyet és csatornákat kb fél éve itt semmilyen éjszakai gond nem volt 2 nappal ezelőttig. Kb 2 havonta van valami központi gondjuk, amikor pár napig ilyen rossz. Remélem csak pár nap lesz...
Ezt 4 napja mértem éjjel, pedig viharos szél, eső volt 1 hétig.
Persze ezek az én beállításaim, mert alapból jobb esetben lenne 120 / 0-5 Mbit
2 napja meg 8-30 közé esett a letöltés.
Már arra is rá akarták beszélni aput, hogy vigye be a Routert és vizsgáltassa be. Hát simán megtette volna, ha én nem szólok neki... Direkt megnézem mobiltelefonnal is és azzal is látom, hogy a B3, B1 az nagyon gyenge lett.[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
-
donjohnson
addikt
válasz Kronk #111393 üzenetére
pár szolgáltatóval igen: https://www.yettel.hu/volte-roaming
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Számhordozni online, lehet kártyás előfizetésre?
-
4Grider
nagyúr
válasz kicsiakocsi #111389 üzenetére
Milyen router?
-
kicsiakocsi
csendes tag
Köszönöm másikkal már sikerült! Jelenleg B1 , B3 , B8 van! Csak jelenleg a rokonoknál vagyok Budapest XX kerületben!
Bp XX.kerület Jósika utca : 4G+
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz kicsiakocsi #111387 üzenetére
Másik böngészőben is?
-
kicsiakocsi
csendes tag
A másodperc töredékéig megjelenik a menü és utánna csak ez van fehér háttér fekete betűvel baloldalt felül : [object Object]
-
kicsiakocsi
csendes tag
Probáltam ezt a B20 kizárását. De sajnos nincs semmilyen menü Pedig még videot is kerestem hozzá fehér lapon ennyi jelenik csak meg!
[object Object] valakinek valami tipp hogy mit szurtam el?
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Nézegetem a yettel telefon árlistáját, konkrétan az iphone 16 pro 128gb modellt. A listaárhoz képest a hűség nélküli feltöltőkártyás ára 35500ft-taél olcsóbb. A feltöltő kártyás ajánlat meg van csillagozva, de a dokumentumban sehol nincs a csillag kifejtve, hogy mit is takar.
Mire utalnak ezzel a kedvezménnyel, csillagozással? Hűség nincs, de akkor az a trade-off, hogy pl. 24 hónapig nem függetlenítik, yettel függő a készülék? -
tomp
félisten
Vajon a yeti mikor fogja megerőltetnie magát és felvenni a kapcsolatot a OnePlussal VoWiFi ügyben? OnePlus support szerint ők beleraknák de hát nincs mit mert a yeti nem kommunikál. A yeti szerint pedig minden esetben a gyártó adja ki a szoftvert szóval őket ez nem érdekli...
Arra viszont, hogy mégis mikor óhajtják támogatni a OnePlust, nem áll módjukban válaszolni. Zseniális hozzáállás... -
4Grider
nagyúr
válasz osonte #111377 üzenetére
Nehezen tudom elképzelni, hogy mondjuk egy félmilkás telefonnál meghatja az algoritmust, hogy fél év alatt kifizettél egy előfizetésre összesen 24000 Ft-ot.
Sokkal jobban számít, hogy az utána következő előfizetésre mennyi pénzt szánsz majd havonta, milyen értékű telefont választasz hozzá és a lakcímed mennyire problémás. A 24e Ft-al max. árnyalni tudod a képet, de jelentős változást én nem várnék tőle. -
mAtThEw0319
senior tag
válasz burgatshow #111364 üzenetére
Utánakérdeztem webchat-n, ott átirányítottak ide: https://www.yettel.hu/ugyfelszolgalat/meglevo-elofizetok
Amint kapok választ, válaszként e saját hozzászólásomra megírom mit írtak. Kíváncsi vagyok Én is! -
osonte
őstag
válasz Viktor0610 #111327 üzenetére
Beszéltem az ügyintézővel, végül megrendeltem a 3990 Ft-os előfizetéses csomagot, fél év múlva kiderül, hogy mire lesz elég. Azt mondta ha kérnek is előleget, akkor alacsony összeg várható. Persze akkor majd drágább csomagra kell váltanom, ha telefont is veszek. Mondtam, hogy csak azt szeretném hogy ha mindig időben fizetek és soha nincs elmaradásom, akkor ne olyanok legyenek, mint a Telekom, hogy egyszer millió felett adtak terméket, máskor meg ki sem szolgáltak és az ügyintéző is látta, hogy jól fizető ügyfél voltam, ja és többször is eljátszották, mondhatni orosz rulett volt, hogy éppen elbukok a hitelképességi vizsgálaton vagy mindent is vihetek előleg nélkül... Reméljük a Yettelnél ez nem jellemző.
-
4Grider
nagyúr
válasz mikromanus #111375 üzenetére
A sim-et is kiveheted és beteheted egy telefonba (net apn-t kézzel kell beállítani a telefon által adott online helyett). HA ott sem működik, akkor valami van az előfizetéssel/sim-el/bázisállomással. Utóbbi a legvalószínűtlenebb ilyen hosszú időre.
-
mikromanus
veterán
válasz 4Grider #111374 üzenetére
10-20 perc azért eltelt a net "eltűnése" után mire újraindítottam előbb a routert, majd a gépet. Eddig az utóbbi egy évben a frissítések rendben lefutottak. Heveny anyázási roham is tör rám ezekben az esetekben, de aztán hamar meg is nyugszok. Látszik is ha újraindul magától a router. Most ilyen nem volt, csak nem töltött be semmi új oldalt a böngésző. A korábbi megkezdett töltések azt hiszem még lefutottak.
PC restart után windows vagy avast frissítésnek nem láttam nyomát (olyankor is el szokott néha menni a net. Így picit tanácstalan voltam. A havi díjat azt hiszem már befizettem, de ha nem, akkor se volt még határidős.
Adminisztrációs felületről eddig nem tudtam, de majd keresek. Ha van, akkor talán lehetne ütemezetten "jó" időpontban frissíteni és nem kapok mindig dührohamot amikor épp nagyon benne vagyok valamibe és szétkapcsol random időben.
No, majd aggódok ha esetleg késő délután (munka után) se lesz. Addig még bizakodok.
Köszi
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
4Grider
nagyúr
válasz mikromanus #111373 üzenetére
Éjfél körül szoktak jönni a routerekre a friss firmware-ek. Amik telepítése közben logikusan megszakad a net és nagyon nem szabad őket ilyenkor újraindítani.
Aktuálisan eléred a router adminisztrációs felületét? -
mikromanus
veterán
Tegnap este (valamivel éjfél előtt tán) elment a yetteles 5g net. Router restart megvolt, de nem segített. PC újraindítás után pár másodpercig még volt net, aztán megint elment. A csatlakozás nem változott. Kb ki se lehet rángatni a gépből olyan stabil. Reggel hétkor még megvolt a hiba.
Van most valami általános hiba, vagy más a gond "yetteléknél" Budapesten? A gép oldalán alaplap, vagy háló kártya jellegű hibám még sose volt. Minden más hibamentesen működik. Más tippem meg nincs.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
félisten
-
veterán
válasz HunChris #111365 üzenetére
Egy sima Yetteles zacskóban jön. Nem átlátszó. És nem is bubis. Sima futártasak Yettel színekben. Mondjuk másik kettőnél is pont ennyi a "védelem".
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
válasz HunChris #111365 üzenetére
Mi üzleti vásárlók vagyunk, így nem biztos, hogy rád is igaz a válasz, de legutóbb egy közönséges Yetteles műanyag zsákban érkeztek a telefonok, bubikról így szó sem volt, ott verődtek a csomagban egymásnak a telefonok. Szóval ha az érintetlen telefondobozokra izgulsz, akkor ne tőlük rendelj.
-
HunChris
senior tag
Yettelnél külön dobozba csomagolva (pl: kipárnázzák) vagy simán egy bubis postai borítékba rakják a megrendelt készüléket házhoz szállításnál?
-
burgatshow
veterán
válasz 4Grider #111363 üzenetére
Azon vitatkozhatunk, hogy kinek kell megcsinalnia, de mivel a carrier bundle-oket az Apple a szolgaltatoktol kapja (hiszen minden mas halozati parametert is ez a csomag tartalmaz), ezert ezt meg kell csinalni. Az fobb amerikai szolgaltatoknal mar van RCS iPhone-on is hetfo ota.
Na mindegy, akkor majd egyszer csak lesz. -
4Grider
nagyúr
válasz burgatshow #111362 üzenetére
Nincs a hazai szolgáltatóknál egyedi rcs paraméterezés, mert nincs saját kiszolgálójuk. Ezt az almának illene tudni.
-
donjohnson
addikt
válasz Krystal_s #111357 üzenetére
amikor ilyen gond van, akkor te is reset-elheted a routert.
vagy mit értész reset alatt amit csináltak? factory reset? ami teljesen visszaállítja gyári állapotba?
ha csak sima újraindítás volt, akkor az nem árt néha.este 11 után meg valami olyan történik, amivel nem tudsz mit csinálni. lehet, hogy a kevés forgalom miatt lekapcsolnak valamit, mondván hogy úgyis kevesen használják és egy távolabbi tornyos b3-ra már nem akar felmenni CA-ban a router-ed, hiába látja a b3-at, csak gyengébb mint a nappali.
nézd meg az azonosítóját (PCI), hogy az ugyanaz a b3-e, mint ami lenni szokott (az erősebb vs gyengébb, hátha eltérő b3 azonosítójúak).ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
4Grider
nagyúr
válasz Krystal_s #111357 üzenetére
Nyilván van 7/24-ben dolgozó hálózatos csoport itt is, de nem foglalkoznak ilyen részletekkel, hiszen tízezer körüli aktív eszközt felügyelnek, és nem a bázisállomásoktól több kilométerre lakók 100 Mbps körüli sebességgel ellátása ilyenkor a prioritás, hanem az, hogy legyen egyáltalán telefonálást/netezési lehetőség, lefuttassák a frissítéseket, az új hálózati konfigurációkat feltegyék, logokat elemezzenek, az alapján újabb konfigurációt állítsanak elő, stb.
-
Krystal_s
addikt
válasz Landsmann #111330 üzenetére
Ennek köze lehet ahhoz, hogy már 2 napja, nagyon belassult a net?
A Router magától nem csatlakozik fel a B3 és B1-re, csak B8, vagy B20-ra és nincs CA.Szép veszekedés volt már megint itthon a ... yettel ... ügyfélszolgálatos miatt, aki természetesen megint Resetelte a Routert a semmiért és kérte, hogy utána fél óráig legyen áramtalanítva. Utána csoda módon valahogy felcsatlakozott a B8 mellett a B3-ra is, így én voltam a rossz, aki elcseszi a rendszert és feleslegesen állítgattam közel 1 éven keresztül, hogy legyen használható netünk. Mert hát a kedves apám szerint a nő most megoldotta én meg nem. Aztán közölte 1 napig hozzá ne érjek a beállításokhoz. Mondom okééé, de éjjel úgysem marad így, de ha mégis, akkor miért is állítanék bármit, eddig sem unalmamban tettem. Természetesen este 11 után visszaállt csak B8-ra, semmi CA. A korábban megszokott 200 Mbit körüli helyett kemény 20-szal ment a net. Ránéztem a B3 és B1 sávokra, nagyon rossz és zajos mindkettő.
Azért furcsa, mert 1 hétig nagyon rossz idő volt itt és akkor semmi gond nem volt. Azóta már jó idő lett.ui: Amikor a toronynál valami gond van pl szél, eső miatt elállítódik, beázik valami, az antennák elfordulnak stb, van valami műszer, ami jelez a központnak? Van olyan szakember, aki rá szokott nézni, hogy minden rendben van-e?
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Szüleim készülnek Törökországba. Édesapám jelenleg yettel feltöltős. Mire érdemes figyelni? Biztonsági opciónak szeretném. Ha jól néztem akkor Utazónet Balkán csomag van csak?!Lehet a roamingot aktiválni sms kóddal ha esetleg nincs? Alkalmazáson belül lehetséges vagy csak ügyfélszolgálat?
Off:Voda feltöltős sim a legjobb megoldás ahogy nézegettem?!
Itthon találtam is egy tuti100+ kártyát. Aktivalom, roaming bekapcsolas ha szükséges + adatkeret? Ennyi? Mire érdemes figyelni? Szeretném hogy problémamentes legyen az Öregeknek
Ja és kell vennem még 1 simet. Hol érdemes és számít hogy milyen csomagot ad? Tuti100+ lenne a legjobb? -
félisten
-
tomp
félisten
válasz burgatshow #111350 üzenetére
Most is van RCS mivel nem a szolgáltató adja hozzá a szervert.
Google Messages appon tökéletesen működik. Az, hogy az Apple-nél miként működik majd az már nem a szolgáltatón múlik. -
4Grider
nagyúr
Nem gondolom, hogy az szolgáltatófüggő, hogy a szifonosok is tudják használni. Már csak azért is, mert nem a szolgáltatók állnak az RCS mögött, hanem a Google...
-
aprokaroka87
nagyúr
Elvileg az RCS mint szolgáltatás müködik már Yettelnél is.
-
burgatshow
veterán
Tudom, hogy korai, de esetleg varhato RCS tamogatas a Yetteltol most, hogy az iPhone-okon is menne a dolog ha a szolgaltato engedne?
-
bociusz
aktív tag
válasz szabonagyur #111342 üzenetére
Az LTE szabvány egyenként legfeljebb 20 MHz széles vivőket tesz lehetővé, tehát semennyire. Érdemes néha kilőni és újraindítani a Field Test Mode appot, mert elég sokszor ír sületlenségeket.
-
-
félisten
válasz SztiviVander #111345 üzenetére
-
SztiviVander
őstag
ájfón... ennyi
-
donjohnson
addikt
már az előző képed is bug-os volt, amin a b3-nak és az n78-nak ugyanannyi volt az rsrp-je.
-
4Grider
nagyúr
Mivel összesen a 3 szolgáltatónak nincs annyi (nem is lehet), elég egyértelmű, hogy az adott szoftver keveri az N78 100 MHz-ét a B3 alapsávéval.
-
félisten
Ez vajon mennyire bug? 100 Mhz B3-n
-
Landsmann
addikt
válasz INGJOKE #111338 üzenetére
Szerintem nerm fogja padlóra vinni a hálózatot. Nem mindenki egyszerre aktiválja, így eloszlik nagyrészt a terhelés. Én is még várok vele, hogy a hétfői nap is beleessen az 5 napba. Ettől függetlernül nem fogok állandóüan rajta lógni. Tulajdonképpen a Cellmapperes feltöltésre jó lesz. Nem wifis területre érve lesz feltöltve az adat, hanem folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
veterán
válasz szabonagyur #111336 üzenetére
Hálózat lassulást a ok korlátlan miatt.
-
Sofian
őstag
válasz szabonagyur #111336 üzenetére
Terheltebb hálózatot
-
félisten
-
snooze
veterán
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #111332 üzenetére
képet nem szeretik direktbe..máskor meg az volt a baj..🤔🤔
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
5 napos árvízi korlátlan mobilnetet ad a Yettel minden, nem korlátlan beszédcélú előfizetéshez.
[link]Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
osonte
őstag
válasz Viktor0610 #111327 üzenetére
Köszönöm!
-
snooze
veterán
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
osonte
őstag
válasz MadMancs #111325 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod!
Érdekes Telekomnál mindig 5 ezer Ft körüli csomagom volt és volt, hogy 1.2 millió Ft volt előleg nélkül kihozva egyszerre (2 telefon+1 óra, 1-2 hónap különbséggel), viszont előtörlesztettem mindent és megjutalmaztak azzal, hogy a fizetőképességi vizsgálaton megbukok, még 30 ezres telefont sem adnak (természetesen emailben "megköszöntem nekik"). A Vodafone-nál meg tök jó flottás csomagban vagyok, de mindig ügyfélmegtartó az "értékesítőm". Akkor marad a banki hitel, az a tuti, mert 30-at nem költök előfizetésre. A 8 ezres csomagot még vállalnám a részlet mellé, ha tudnák telefont vásárolni, de többet nem.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz osonte #111324 üzenetére
Ha igaz amit a boltban mondtak nekem, akkor nem igazán járható ez az út, mert az elérhető hitelkeret (az az összeg ami alatt nem kér előleget a rendszer), függ attól mennyit költöttél addig. 9 hónap havi 30 ezres költés mellett lett nekem 650ezer pl a hitelekretem.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Lehet rossz az elméletem, ezért inkább rákérdezek. Az működhet, hogy előfizetek 11 hónapos hűséggel "Yettel Start" csomagra, majd miután 6 befizettet számlám lesz, akkor váltok egy "Yettel Start Net" magasabb díjcsomagra (vagy ami éppen lesz) 24 hónap hűséggel és készülékvásárlással? Drágább telefont szeretnék (400-600 ezer Ft között).
Az lenne a lényeg, hogy lehetőleg ne kérjen be forgalmi előleget, előleggel most is tudok vásárolni.
Előre is köszönöm! -
trec12
addikt
válasz donjohnson #111321 üzenetére
Ennyivel rosszabb lenne a Tp-Link 5G-s routere? Ez meglepő. Akkor szerencse, hogy mikor kipróbáltam az OtthonNet-et ZTE routert kaptam.
-
donjohnson
addikt
válasz MadMancs #111320 üzenetére
a zte-nek jobb a vételi képessége. tehát gyengébb 5g térerőnél is fel tud menni 5g-re, a tp-link meg nem.
cseréljetek routert a hugoddal. a sim-et ugye át kell rakni. ha meg lemondjátok az előfizetést, akkor visszacserélitek egymás közt.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
veterán
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van nekem egy Otthonnet előfizetésem ZTE routerrel, minden pöpec.
És van hugoméknak egy Otthonnet előfizetésük TP-Link routerrel. Na náluk valahogy nem akar működni a dolog. Az esetek 99% ában 4G+ van ami 40-50/20-30mbps el száguld. Nagyon ritkán csípik el 5G, de az se gyorsabb. Yettel TV rendszeresen kritikus hiba, nincs net stb üzeneteket dobál nekik.
Kiváncsiságból átvittem hozzájuk ZTE, stabil 5G 480-500/60-70mbps úgy hogy a 2 router közvetlen egymás mellett van, ugyanarra a cellára csatlakozva. Míg ott voltam TV ZTE re csatlakozva röccenésmentesen ment végig. 1220 azt mondja náluk minden rendben, nincs garantált sebesség.
Hol lehet a hiba? Hibás lehet a router? Esetleg valami csodabeállitás? Vagy TP Link ennyit tud?
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
thomas77
senior tag
válasz szabonagyur #111305 üzenetére
Sose működött nekem ez a field teszt. Aztán kiderült, hogy ha az óra 12 órás formátumban van, akkor nem működik megfelelően.
Az órát át kell állítani 24 órás formátumra. Utána restart és már működik is! -
törölt tag
válasz szabonagyur #111312 üzenetére
Es ott micsinal?
-
snooze
veterán
-
félisten
-
snooze
veterán
-
félisten
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #111303 üzenetére
Köszönöm szépen
-
snooze
veterán
-
donjohnson
addikt
válasz szabonagyur #111305 üzenetére
az RSRP -90 dBm és -100 dBm között van, közepes: [link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
5G eseten milyen erteknek szamit?
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Sziasztok!
Valahogy vissza tudom szerezni a feltöltőkártyás számomat, ha lejárt az adategyeztetési határidő vagy elvesztettem?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest