- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Katicza #52129 üzenetére
Szia,
nem használtam, de már papíron sem látom ilyen nagy átfogású szuperzoomok értelmét. A hosszú vége biztosan trutyi lesz, és ~300k-t ebbe beletolni egy D3500 mellé... ez nekem nekem már anyagilag se adja ki.
Pláne, hogy a "könnyű szállíthatóságú" obi 710g... az egy szub-400g vázon dögre frontnehéz jószág. És akkor is azt a súlyt, azzal az eloszlással kell emelgetned, amikor egyébként csak nagylátózni vagy kistelézni akarsz. Szerintem két hét után nagyon megbánnád.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
elfelejtette
veterán
válasz Katicza #52069 üzenetére
Szia!
A második tükör nélküli Nikon Z vázakhoz készült, nem az lesz a tied."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Byk01
őstag
válasz Katicza #51965 üzenetére
A Nikon oldalán a D3500-hoz mellékelt töltő típusa MH-24. Ugyanitt az MH-24 leírásában ez van: "Az MH-24 egységgel töltheti a Nikon EN-EL14 lítium-ion akkumulátorokat.". Ha a kettőt összerakom, akkor ugyanaz a töltő való a 14-hez, mint a 14a-hoz.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
ph_5.5
aktív tag
válasz Katicza #51609 üzenetére
Találsz a neten olyan videot, ahol bemutatják hogy a D5300 markolata felrakható a 3500-ra.
40 dolcsi környékén elérhető a Amazonon.
#51610Peczek Alsó csatlakozók megléte nem feltétele a markolatoknak. Már a D80 D200 idején is a Nikon úgy oldotta meg a csatlakozást, hogy az akkut kivéve annak a nyílásába kellett betolni a markolat egy részét. A D300/700 esetén vették elő az alsó csatlakozókat, és maradhatott akku a vázban is plusz a markolatban. A Z6II - Z7II esetén most megint a D80/D200 vonalhoz téretk vissza és a váz alján nincs csatlakozó. (Z6I esetén pl van markolat, de nem lehet vele exponálni, kvázi csak elemtartóként funkcionál)
(D80 alja, és akku részen a gyári markolat belső csatlakozói)
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest