Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    Azon gondolkozom, hogy tavasszal lehet vennék egy 1,5V-os kitet. Na persze nem azért, mert X68-ra akarok majd ősszel váltani (szerintem kihagyom) hanem csak úgy, hogy legyen, kipróbálnám... Persze 3x2-es kit kéne, nem 2x2-es. Vélemény? A Bulldozer esélyesebb egyébként, lehet az lesz és akkor AMD procival+AMD videókártyával lenne egy AMD platform egységes driverekkel stb. De még az is lehet, hogy P65 lesz belőle, sosem lehet tudni... egyébként az "olcsó" 980X eljövetelében nem hiszek, előbb tűnik az el, minthogy értelmes ára legyen... magyarul az X58-ban nagy bővíthetőséget nem látok, ezért nem akarok X68-at sem.

    De ez még a jövő zenéje, mivel ez is bőven elég, sőt Q6600 is elég volt annó. Már régóta nem a teljesítmény miatt váltok és gondolom a többség ugyanígy van ezzel itt...:) csak a kíváncsiság miatt váltunk itt legtöbben, semmi másért.

    Az is jó ha alapból 1,35V-os a cucc és akkor megyek felfele 1,5V-ig. Ez a kit pl. k@rvára bejön, csak kéne egyelőre még egy modul. Egyébként csak belőném és kész, nem benchelgetek már néhány éve.

    Vélemény?

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák