Új hozzászólás Aktív témák
-
KKG
csendes tag
Egy PX shopban 50 dollárért tudtam vásárolni Buck 110-est, egyből hármat is vettem, már mindet szerető gazdának ajándékoztam.
Legendás modell, old school, masszív, ma már túlhaladott koncepció, mégis szerethető darab. Amerikai (USA) gyártás, a hozzá járó bőrtok mexikói, élethossz garancia, ébenfa markolat, réz baknik. Illesztése pontos, középen a penge mindháromnál, kiváló gyári élezés, szépen nyílnak (kétkezes). Kézbe véve jó fogású, nagyobb kezűeknek is. Nem egészen 50 dollár volt.
Ok, 420 HC, de szalonnára, kolbászra jó lesz.
Tipikusan az a kés, amit már lamnián is nézegettem, de amikor ott lógott előttem, nem tudtam nem venni belőle, másnap még kettőt megvettem, az összesen négyből, az utolsót egy havernak hagytam, mert szívem szerint azt is elhoztam volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest