Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Nyomtató problémában szeretnék segítséget kérni. HP Photosmart C3100 típusú nyomtató nem nyomtat feketén. Az összes szín szépen kijön, de a fekete nem. Mind a két parton új, nem beszáradt. Próbáltuk gyári és utánagyártott patronnal is, de mind a kettővel ugyan az az eredmény. A patron saruit a patron és a nyomtató oldalán is megpucoltam elektronikai tisztítóval, bár nem volt rajta szemmel látható szennyeződés. Illetve amennyire be tudtam nyúlni a szeméttárolóba, kiszedtem a fekete patron helye alatti szivacsról az összeszáradt tintát, mert abból jó sok volt. Sajnos egyik sem oldott a meg a problémát.
Mit tudok vele csinálni, hogy megjavuljon?Előre is köszi a segítséget!
Üdv:
spgabor -
spgabor
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #2049 üzenetére
bocsi, csak nem tudtam, melyikben kapok választ.
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
HP 2840-es nyomtatóval kapcsolatban van egy problémám. Pontosan a scannerrel. Bekapcsolás után gyakran "scanner error 5" hibaüzenet jelenik meg és kattog. Scanner végállásban húzza az olvasó fejet, de ezt nem érzékeli, ezért próbálja tovább húzni, a kattogás ennek eredménye.
Böngésztem sokat a neten, hogy milyen megoldások vannak erre, de a különböző forumokon/youtube-on a kommentek alapján egyik sem 100%-os:
- volt aki simán szétszedte és odébb tolta a fejet? ez nem tudom, mennyire egészséges a nyomtató elektronikának (kalibrálni kell utána?)
- volt aki a tükör tisztításra esküdött (kalibrálni kell utána?)
- volt aki teljes lapolvasó cserét javasolt (ár és alkatrészhiány miatt nem a legjobb megoldás)Volt esetleg tapasztalatotok a problémával kapcsolatban? Van valamilyen megoldás az egység cserén kívül?
Előre is köszi és üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Video digitalizálás