Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
válasz Tamás008 #3472 üzenetére
Ha nagyon gyorsan kell ilyen infó (bővítési lehetőségek felmérése), én ezt a Crucial System Scanner-t szoktam futtatni. De persze ez sem 100%, így konkrét vásárlás előtt mindenképpen átnézném az alaplap leírását. Minden gyártónak elérhető a támogatási oldala az interneten, az az autentikus.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
Fiery
veterán
válasz Tamás008 #3472 üzenetére
Megbizhato informacio nincs az alaplapban tarolva ezzel kapcsolatban. A chipset maximalis kepessegeit az Alaplap / Lapkakeszlet oldalon tudod ellenorizni, de az csak akkor vonatkozik az alaplapodra, ha annak BIOS-a is fel van keszitve a max. memoria mennyiseg tamogatasara, es a maximalis mennyisegu DIMM foglalat talalhato az alaplapon. Az alaplap es BIOS kepessegei a DMI blokkban vannak kodolva, de azt sajnos sok gyarto nem tölti ki megfelelo precizitassal, igy fenntartassal kell kezelni a DMI info (Szamitogep / DMI oldal az AIDA64-ben).
A legjobb, ha az alaplap gyarto weboldalan es/vagy az alaplap kezikonyveben ellenorzod a tamogatott memoria mennyiseget. Az a legmegbizhatobb forras.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Blu-ray lejátszók
- Metal topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- Ritkaság!!! i9 10900K s1200 CPU! Számla+ gari!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest