-
IT café
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barrasz
aktív tag
Copass,soká,matyi012345 köszönöm a válaszokat vagy Canon vonalon gondolkodom,mert nekem az van vagy egy használt milc esetleg,mégis csak nő és talán jobban elfér a táskájában.
A Canonhoz használhatná az én obijaimat de őt főleg a street fotó, a portré és a szoció fotó érdekli így valószínű,hogy milc lesz a nyerő,már a hordozhatóság miatt is.
Talán egy két obival sikerül lefednie ezeket a dolgokat.
Na még úgyis még el kell döntenie,hogy neki mit tettszik és mi áll kézre.
Köszönöm a válaszokat -
barrasz
aktív tag
válasz
csurgoi #33394 üzenetére
Szia!
Pont ezt az utat jártam én is,egy E-PL6-volt nekem is és váltottam Canon 700D-re.
A magam részéről nem bántam meg a váltást,bár az is igaz,hogy azért volt egy kis bukás anyagilag.
A többlet súly nem volt lényeges nálam,mert általában egy 18-135-ös obit és egy vagy két fixet viszek magammal,de például az idei nyaraláskor csak a 18-135-ös obit vittem.
Azért szerintem ha átgondolod a dolgot és anyagilag nem megterhelő akkor szerintem az Olyt tartsd meg,mert biztos lesz olyan alkalom amikor csak azt akarod majd vinni. -
barrasz
aktív tag
válasz
Fotonhámozó #33146 üzenetére
Köszönöm megnézem ezt is.
-
barrasz
aktív tag
válasz
*Ropi* #33138 üzenetére
Köszönöm szépen szétnézünk.
Viszont szeretném megkérdezni,hogy milyen távkioldót javasolnál elég egy egyszerű vezetékes vagy talán jobb az infrás?
Néztem olyat is ami kombinált,vagy időzítést is be lehet állítani.
Milyet javasoltok?
Ui: A feleségem most talált egy Canon 500-t 55.000ft-ért 29000 expóval. Ez jó árnak számít?
Előre is köszönöm. -
barrasz
aktív tag
válasz
_seth_ #33135 üzenetére
Lehet,hogy egy kicsit félre érthető volt amit írtam.
A feleségemnek szeretnék valami használt gépet nekem egy 700D-m van csak az lett volna jó ha magamnak tudnák venni egy újabbat és akkor övé lenne a mostani. /de ez csak egy ötlet volt./
Tehát egy használt gépet szeretnék amit még érdemes megvenni erre mondtam az 50-60.000-t.
Köszönöm. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írom a hsz-t.
Szeretnék tanácsot kérni,hogy mivel a feleségem is rákapott a fotózásra így már néha kevés az egy gép.
Jelenleg egy Canon 700D géppel rendelkezem és természetesen a másik gép is Canon lesz.
azt viszont nem tudom,hogy jelenleg melyik az a gép amit még meg szabad venni.
Azért nem szeretnék nagyon régi gépet.
Számomra az lenne a legjobb ha magamnak tudnék venni egy magasabb kategóriájú gépet és az asszony megkapná a mostanit.
Tehát milyen aránylag friss gép van akár használtan is ami felett nem járt még el az idő.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
barrasz
aktív tag
Szeretném megkérdezni,hogy esetleg van valakinek tapasztalata a Tamron 18-250mm f/3.5-6.3 Di II LD Aspherical IF Macro AF obival kapcsolatban? Ebben van stabilizátor?
Utazáshoz lenne általános célra egy Canon 700D-n.
Előre is köszönöm. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
A feleségem most mondta,hogy jövő héten vasárnap menjünk el a Visegrádi palotajátékokra.
Természetesen a gépet is viszem de mivel nem szeretnék mindent vinni / na nem mintha sok obim lenne/,így tanácsot kérnék tőletek,hogy ilyen alkalomra milyen obit célszerű választani,hogy ne keljen cserélgetni.
Jelenleg van az alap 18-55, egy 55-250, és egy fix 50 f/1.8-as obim.
Ezek közül melyik lenne a célszerű.
Ha esetleg van más javaslat akkor azt is szívesen fogadom,mert úgyis szeretném bővíteni vagy újítani az obi parkom így legalább egy kicsit lesz mire fogni.
A válaszokat előre is köszönöm. -
barrasz
aktív tag
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést,ha esetleg nem ide való a kérdés.
Még tavaly sikerült vennem egy 700D-t 18-55-ös alap obival.
Mivel tudom,hogy ez nem elég és már többször kellett elhalasztanom az obi park bővítését,de most már sikerül elkezdenem a beszerzésüket.
Kérdésem az lenne,hogy átlagos felhasználásra /család,kirándulások,városnézés,épületek külső és belső fotózása,tájképek,és portré / milyen objektív parkot kellene beszereznem apránként.
Eddig a szerény tudásommal ezeket gondoltam.
18-135 IS STM, 10-18 IS STM, 50 f/1,8 STM, 85 f/1.8 STM,
Ezek az obik lefednék a felsorolt felhasználási szokásokat? Esetleg a 18-135 helyett a Tamron 18-200?
Persze szívesen venném az esetleges más véleményeket is.
Előre is köszönöm. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Karácsony előtt volt a Canonnak egy akciója,hogy dec 31-e előtt vásárolt dslr gépekre 3 év garanciát ad és január 31-ig kell regisztrálni.
Azt szeretném megkérdezni,hogy esetleg valaki tudja azt,hogy hol lehet ezt a regisztrációt megtenni mert a Canon oldalán nem találom.
Előre is köszönöm a választ. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon kaptam egy Canon 700D-t és a beállításnál egy kissé elakadtam,valamit elnyomkodtam,és az istenért sem találom.
Most olvasgattam a kézikönyvet de nem tudtam rájönni a dologra.
Ha valaki meg tudná mondani azt,hogy hol tudom beállítani azt,hogy mikor a szememhez emelem a gépet akkor a kijelző kikapcsoljon.Vagy nincs élőkép vagy amikor a keresőbe nézek akkor sem kapcsol ki.
A segítséget előre is nagyon köszönöm. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg van valakinek tapasztalata a 100d-vel kapcsolatban ez és az Olympus O-MD10-es a kiszemelt.
Előre is köszönöm. -
barrasz
aktív tag
Szia!
Esetleg lesd meg ezt az oldalt is. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy érdemes még használtan 450D-t venni.
Most szeretnék váltani kompaktról és ezért kérdezném vagy esetleg jobb választás lenne egy 1100D vagy maradjon a harmadik lehetőség és spóroljak egy 600D-re.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest