-
IT café
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
Ragnar95 #22550 üzenetére
Sajnos azzal nem fog elérni semmit, ha a koszosságra nem vonatkozik a garancia, márpedig, ha jól értettem, akkor az nem garanciális hiba, akkor a fogyasztóvédelem se fog tudni semmit csinálni.
Én elhiszem, hogy nem ő koszolta be, de sajnos ezt bizonyítani lehetetlen, mivel amint kiviszed a boltból onnantól kezdve nem tudod bizonyítani, hogy így vetted. Én a bolt helyében méltányosságból ingyen kitisztíttatnám, hogy az ügyfél is elégedett legyen valamennyire. Egyébként mennyibe kerül egy ilyen tisztítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest