Új hozzászólás Aktív témák

  • watchfun

    tag

    válasz zserbox #26926 üzenetére

    Köszönöm az eddigieket, ha nem volna szükséges akkor én sem, sőt magamnak sem venném meg.

    Tehát akkor fussunk neki még egyszer: van valakinek tapasztalata ezzel ? Esetleg birtokol valaki ilyent, én meg kipróbálhatnám? Tud-e tesztképet mutatni?

    Köszönöm, ha valaki leírja, mi lenne jó helyette. de azt sajnos én is tudom. A kérdés a konkrét termékre vonatkozik. És tényleg nem megbántani akarok senkit, de amikor fotós munkára céges turistagépet kapok, már az is szép tőlem, hogy megfinanszírozom a munkámat egy használt EOS1000D-vel, vakukkal, fénnyel, ledes makróvakuval, állvánnyal stb. Majd' egy havi fizetésem van a cuccban csak azért, mert igényes(ebb) vagyok a saját munkámra, minthogy azzal dolgozzak, amit a kezembe kapok. Arról nem is beszélve, hogy a fotók minőségét persze kritizálják ha olyan - mondjuk nem a kompozícióba kötnek bele, hanem a technikai megvalósításba. A munka lényege nem a művészi fotók készítése, hanem a dokumentálás.

    A feladat: kistotáltól ( 50m széles utcaszakasz 10-15 m-ről fotózva) makróig (20-35mm-es tárgyak a kép 80%-át kitöltve, "nappal verőfényben szabadban"-tól "pince, villany nélkül"-ig. Hőmérsékleti tartomány: +40/-15 C, és ezen elemek valamennyi variációja. A fotós cucc mellé 2-3 másik táska, sokszor 2-300 m-t cipelve lépcsőn, vagy akár vizes füvön, hegyoldalban, esetleg éjszaka. Na, ezt oldd meg saját zsebből, minél olcsóbban és minél szebben :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák