Hirdetés
- Facebook és Messenger
- CIS - Comodo Internet Security
- Zyxel NAS326
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
nem terveztem úgy kezelni, meg tiszta sor, hogy ez nem egy versenyszintű cucc, csak ha valamit tudok tenni azért, hogy egy helyett csak két évente kelljen lecserélni, akkor miért ne. a revolution löttyből már vettünk egy flakont az irodába, szóval az már adott.
tippeket ismét köszi mindkettőtöknek!
u.i.: babaolaj is jó?!
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
köszi mindkettőtöknek
akkor ezt a szezont még kihúzom ezzel, következőre meg veszek egy újat. játék után tisztítás (fent linkelt revolution tisztítóval), tokban tartás (gondolom erre bármilyen cipzáras tok jó) mellett van még valami hasznos tipp az élettartam növelésére? azt leszámítva, hogy ne verjem gyakran neki az asztalnakwir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz energomatt #438 üzenetére
ez így igaz (és köszönöm a tippet, a következőnél figyelek erre ), de nem ez volt a kérdés.
-
ZavaBalazs
őstag
sziasztok, van egy kb egy éves, napi fél óra használatnak kitett joola carbon pro ütőm. mivel nem mai darab, a felülete már nem nagyon tapad. kenegetem valami 3 cseppes csodaszerrel, de sokat ezzel se érek (gondolom mert nem az elejétől kezelem ezzel). valahogy még lehet tapadóssá varázsolni a felületet, vagy nézzek új ütő után?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest