Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz tomi5244 #1822 üzenetére
Én nem vettem ilyet, nem is fogok
TN vs IPS ég és föld, akárki akármit mond. Lehet bármilyen nagy felbontású egy TN panel, lehet bármilyen szép a színvilága, az IPS-en "élnek" a színek és sokkal nagyobb minden irányban a betekintési szög. Tabletet IPS nélkül sztem értelmetlen dolog venni._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Köszi
Foglalja már össze nekem valaki mik a gebaszos dolgok.
Amit tudok:
kijelző eléggé ki kell fogni kategória ha az ember tökéleteset szeretne - nálam csak olyan játszik -, de végülis ez helyszíni vásárlásnál orvosolható
hangszórókkal láttam bajt, ezt is ki lehet szűrni vételkor
sd kártya dobálás, ami elvileg folyamatos wifi on opcióval megszűnik, nekem az nem gond
Van még valami?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
Amiatt vennék én is inkább azt. De jelenlegi formájában nekem nem alternatíva, csak egy érdekes "félkarú óriás", mint pl az N7. Na mondjuk az teljesen más okok miatt
tomi5244: Jelenleg is 15" 4:3 kijelzős IPS T60-ról írok. Szóval nekem jó lenne.
fulopr: Köszi a tippet már mondta más is De magam részéről ha bármilyen tabot veszek itthonról akkor csak egy nagy multiban, esetleges gond esetén tudjam kinél verni az asztalt és ne kelljen pk-t fizetnem. De még valószínűbb hogy ismerőstől ennél olcsóbban. Én mindig belekalkulálom az árba az esetleges garos gondokat és ilyen pár ezressel bolti ár alatti cuccok emiatt nem hoznak lázba.
szerk: Természetesen nem mindenkinek van ilyen jó boltos ismerőse , ezért mindig az átlagos kiskerárat mondom, ezért is mondtam a 75k-t a CC-re. / Más kérdés hogy nekem 65k-ban se lenne/
Tobika1: Neked opció ki-be pakolgatni az SD-t, másnak meg nem, nekem se, ennyi.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Az idő nekem dolgozik Pár hét alatt magyar kínálatban nem lesz egy jobb v gyorsabb sajnos. Másik alternatíva a CC 9.7 +, az a 916DCC-nek felel meg. Ott is voltak gondok de már szinte mind orvosolva van, ennyit tesz hogy a CC már egy ideje nyomul a tablet iparban. És nem véletlenül adják drágábban mint a 10" myaudiot. Nekem nem sürgős. Olyat nem fogok venni amivel oboa van, ha olyat akarok akkor rendelek from China egy 7" IPS-t 25-30k-ért. Jelenleg ez utóbbi megoldás tűnik reálisnak, legalább megtudom mire képes a SoC. Aztán lehet kifogok egy problémamentes verziót, amiket kinéztem sajnos azt kell mondjam jóval kevesebb rossz tapasztalat van mint ennél a myaudionál.
szerk: tomi5244: Erről beszélek. Ha most azonnal kéne gép akkor CC 9.7 + lenne a befutó 75k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz JackFeryll #1173 üzenetére
Vagy a másik verzió, hogy várni kell még néhány hetet mire az 1-2 programozó meg tudja oldani a dolgokat Látod galád módon én is rábíztam másokra a béta tesztelést
-
Chaser
legenda
Vám elvileg nincs számtech cuccoknál. Szállítás nyilván ingyenes náluk is, ha egyszeri halandó usernek is ingyen küldik, én is belealkudnám az árba. De mint mondtam elég sok minden lejön még, amit ki kell termelnie az eladásnak. Tehát éppen hogy nem nagy üzlet Kínából cégszerűen üzletelni. Ha ez jött le, olvasd el még egyszer amit írtam.
-
Chaser
legenda
válasz Loituma69 #1153 üzenetére
Nagyon egyszerű. A myaudi nem mérte fel a helyzetet - vagy inkább még nem volt tabletek terén tapsztalata -, ez egy kicsivel bonyolultabb eszköz, mint egy mp4 lejátszó. Egy ilyet from China kb 50k-ért kapsz meg ha átcsúszik a vámon. Mivel ők cégszerűen csinálják, valamennyi kedvezményt biztos kialkudtak. Kb 43-45k-ért kaphatják a gépeket. De. Náluk nem fog átcsúszni a vámon, bizony rámegy a 27% tréfa. Szóval nekik úgy 55k-ban lehet. A haszonnak ki kéne termelnie a készletbe halmozott pénz árát, a garis ügyintézéseket, a fejlesztőket, raktározást és még jó lenne ha valami haszon is maradna. 1 max 2 ember dolgozhat náluk tabokon, és nem egy fajta tabot árulnak. Ezért nem fogják tudni olyan gyorsan lereagálni a dolgokat, mint az itteni fórumosok. Te magad mondtad, hogy most asus terén botlottál "érdekességbe". Ők világ cég, rengeteg emberrel világ szerte. Nem véletlen kerül 2x annyiba az ő gépük. És mégis előfordulnak anomáliák...
-
Chaser
legenda
Miről? Az sd chip típusát kimutatja valami? Elmondom én már láttam olyan samsung desktop ramot ami nanya chipes volt, ez külsőre nem látszik. A samu tőlük is vesz chipet és rárakja a matricáját. Még örültem is neki, mert a samu asztali ramban elég ótvar, nanya viszont annál jobb.
szerk: zseko: Valszeg úgy mint a tabok nagy többségére, sehogy.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
" Bővíteni maximum 32 GB-os microSD kártyával lehet, de ez utóbbinál a vásárlás előtt nem árt utánaolvasni/érdeklődni a ConCorde hivatalos fórumán, hogy mely típus(oka)t nem tolerálja a tab (a Samsung 32 GB Class 10-es kártyája elismerten inkompatibilis)."
Ez a CC 9.7 IPS+ egyik itteni tesztjéből van. Tehát ez kő kemény inkompatibilitás az RK3066 SoC-ot használó gépekkel sajnos. Valszeg az ott megadott kártyák ugyanúgy jók lesznek a myaudiohoz is.
Érdekes a tesztben megemlíti a pattogó hangot is. Állítólag a CC azt ígéri a 4.1 azt is megszünteti._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Loituma69 #726 üzenetére
Nem kell parázni akkor se, ha az új rom nem lesz jó. 1 éven belül 3x ugyanazzal a hibával szervizbe kerülés után el lehet állni a szerződéstől. Magyarra fordítva kötelesek visszaadni a pénzt ha azt kéri valaki. És arról a helyről, ahonnan vették az eszközt, hiába hivatkoznak myaudiora v szervizre, azt majd ők elintézik ahogy akarják. Pontos jogszabályt így éhgyomorral nem fogom kiköpni, de hatályos és élő. Aki úgy érzi élhet vele bátran.
-
Chaser
legenda
válasz Loituma69 #721 üzenetére
Nem kell ahhoz venni, ismerős bolttal lebeszélni és megoldva. Magam részéről ha a kártya eldobálás nem javul JB alatt se és hw-es hiba, akkor hanyagolom a gépet. Nem fogok pendriveot hurcolászni kanóccal. Ha teljes méretű USB lenne rajta akkor igen nano pendrive-val, de olyan meg nincs rajta.
szerk: 1ébként simán lehet inkompatibilitás. Notebooknál is van, hogy max 2-3 típusú rammal működik megfelelően, másik meg szinte mindegyikkel. Ez nem ram, de attól ugyanúgy lehet ez a probléma. Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
-
Chaser
legenda
válasz XDModesty #697 üzenetére
Persze azt megvárom. De ha nem javul akkor megvan a kiválasztott helyette 7"-on. Gond biztos lesz vele, de kárpótol hogy feleannyiba se lesz és bitang jól néz ki
8nemesis8: Erre a hónapra már ígérték, aztán majd kiderül.
-
Chaser
legenda
válasz 8nemesis8 #694 üzenetére
Azt lenne jó tudni hogy sw v hw hiba, Más RK3066-os tabnál is láttam ilyen hibákat. Szóval nézelődök nagy erőkkel. De sztem sw-es gond lesz itt, megvették a kínaitól a gépet aztán adta vele a hibákat is. Persze, tudom van nyűg drágább meg nevesebb gépekkel is, csak én olyan vagyok ha valami nem úgy működik ahogy kell akkor eltakarítom gyorsan. Fölöslegesen nem venném meg.
-
Chaser
legenda
Simán meglehet. És akkor mi van? +20k-ért kaptál egy normális gart, ha gebaszos visszaviszed cserélik. Ha kinnről rendeled 5-6k-ért vagy többért visszaküldöd, megint nem lesz géped egy ideig és lehet megint defektest kapsz. Extraként mystore meg mytv vagy mi a fakk, + ugye erre van valami support is.
szerk: Gyűjts még és vegyél egy jobbat, de aztán ne lepődj meg hogy annál is lesznek kisebb-nagyobb kellemetlenségek
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Ha valaki eladná a "kicsit" dobjon egy pm-et, azonnal fizetek kp, nem bolti áron, ott én is meg tudom venni annyiért
-
Chaser
legenda
Nem tudom, sztem felesleges. Főleg hogy a 9-es verziót a pár ezer ft-tal olcsóbb ára miatt valszeg nem sokan fogják venni.
Loituma69: Mindenképp megnézem őket egymás mellett. De előtte még beújítok egy 7-est valahonnan, hogy tudjam elég-e a 7" vagy vegyek nagyobbat. Végül is 9-esnek pont jó lenne, csak nem igazán kéne 4:3-as képarányt erőltetni már ezeknél.
Van valami progi amivel esetleg meg lehet nézni a panel típusát?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz XDModesty #365 üzenetére
Feltételezem azért más gép áll még rendelkezésre. Notebookomat én se fogom lecserélni, de azért más kategória mint egy netbug
szerk: Be lehetne venni ide a 9-es szériát is, gyakorlatilag a nagyobb modell csak felbontásban és képarányban különbözik, a SoC ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz tomi5244 #362 üzenetére
Ha csak net meg zene akkor cserélheted. Ráadásul itt azért jobb kijelzőt kapsz. Arról nem beszélve hogy multimédia terén is jóval többet tud ez a tab. Ha wifi terén biztosra akarsz menni netről rendeled meg, aztán ha nem válik be 8 napod van rá hogy vissza add.
szerk: XDModesty: De a wind nem laptop, hanem egy netbook, ahogy errefelé szokták hívni netbug Nekem is volt ilyen vassal gépem, szörnyű a legtalálóbb jelző amit mondani tudok rá.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Én most nézttem a 8 gigás pendriveot, felajánlja NTFS-t és exFAT-ot is formázásra. Nem néztem teljes méretű USB van a tabon? Vannak nano driveok, nekem is olyan van. Abból 16-32GB már elég jó kiegészítésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest