Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Igen, ez tény.. viszont nem akkora a különbség, elvileg.
Pl. feke szintben a PLS jobb mint az iPad (a Transformers Infinity viszont sokkal jobb mindkettőnél)
A versenytársként felhozott iPad-ben sincs sd bővíthetőség, de ha jól tudom még OTG-sem. Szóval sokkal behatároltabb mint a Nexus[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Hobbbyt
őstag
Legalább akkora a különbség mint a TFT és az IPS között.
Az OLED se tökéletes, legnagyobb hátránya talán a sok fehér tartalomnál nagy fogyasztás és a kevésbé jó színhűség (néha élénkebbek a színek mint a valóságban de ez ízlés dolga) Mondjuk én szeretem hogy picit élénkebbek... elvégre nem kiadvány szerkesztek a telefonon. És itt a fekete tényleg fekete.. és tényleg minden oldalról ugyan úgy néz ki.. Én imádom az S2 kijelzőjét. Azóta se láttam jobbat az AMOLED Plus-nál.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad 5.gen Cellular / 32GB / Space Grey (018)
- Xiaomi Pad 6 8GB+256GB
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest