- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Vírusirtó topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
- Synology NAS
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Hát ezt nem nagyon tudom. Szerintem egy kódot kapsz a vásárlásnál, amit majd egy online gyártói felületen kell aktiválnod. De ha egy normális üzletben veszed (pl. LaptopSzalon), akkor ott lehet, hogy segítenek, talán még meg is csinálják neked.
Csak legyen nálad a gép szériaszáma, és egyéb adatai (eredeti számla?), és/vagy maga a gép.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Ajánlottuk már itt a fórumban, nem rossz gép, de akkor már ugyanezért az árért a bogyo112 által ajánlott E125-ös jobban megérné.
C-60 helyett E-450-es APU, +6GB ram, minőségibb felépítés, matt kijelző, pöcökegér... Szerintem nem kérdés.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Elolvasva a két tesztet két kérdés merült fel bennem:
1. A Wind nagyon szimpatikus, mivel halk, és nem melegszik, viszont kapható bárhol is 6 cellás akkuval (az üzemidő fontos kritérium nekem)?
2. Az EEE 1000H melegedése mennyire zavaró (kérdem én olyanoktól akik már használnak ilyet)?'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
PNP
őstag
A 20GB áll 4GB lapra forrasztott SSD-ből, ami elég gyors oprendszerhez (ez azt is jelenti hogy XP-nél újabbat nem tudsz a gépre rakni), és egy cserélhető, lassabb (nem mértem, de érezhető, más is mondta) 16 gigásból. Ha nem sokat másolgatsz, és mondjuk csak zenét, videót tárolsz rajta, akkor nem gond a sebessége. Én veszek még bele egy 16 gigás SDHC-t, így bőven elég tárterületem lesz, arra amire nekem kell. Cserébe "lehet dobálni", csendesebb, hűvösebb, és ebben a méretben nem is nagyon van HDD-s kivitel.
-
PNP
őstag
Én ennél egy tizessel olcsóbban vettem, igaz fehéret. Azt hogy a 20 giga elég-e (tudnod kell azt is hogy ez két részből áll, a nagyobbik elég lassú), neked kell eldönteni. Billentyűzet nagyon nehezen használható, amúgy hibátlan a gép. Összeszerelés, akkuidő, méret, (multi)touchpad kifogástalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Apple notebookok
- Google Pixel topik
- Videós, mozgóképes topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell XPS 9305 13.3" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Legion Go 512gb - 3 év garanciával eladó, 1 hónapos,, vadi új állapotban
- Acer Emachines E727 Intel Pentium Dual Core 4GB Ram 500GB HDD Új Akku Win 10
- Dell XPS 9380/13.3"4K Touch/I7-8665U/16GB/256GB SSD!
- ModeCom 15,6" laptoptáska, újszerű
- MacbookAir 13.6" M2 /8 core GPU / 16GB / 512GB / Akku 100% / Asztroszürke / Garancia - 2027-ig.