- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
A best buy ajánlatok gyakorlatilag folyamatosan cserélődnek. Nagyon felgyorsult az iparág, a gyártók öntik magukból az új modelleket, és rendszerint az eggyel korábbi kifutóként szokott igazán jó vétel lenni. Erre rátesz egy lapáttal a renew/refurbished program, ami rendszerint gyakorlatilag új gépeket takar, ugyanolyan feltételekkel mint a rendes új gépek, csak akár 30-40%-kal olcsóbban. Érdemes nyomon követni a fórumokat, és mondjuk vásárlás előtt egy hónappal aktívan elkezdeni érdeklődni, utánajárni, mert úgy friss tanácsokkal tudunk/tudnak szolgálni.
-
Dave™
nagyúr
Akkor térjünk vissza rá az év vége felé, mert addig elég sok változás lesz netbook fronton Szerintem amit érdemes, az a renew HP, mert acer árban szokott lenni, és minőségi, jól felszerelt gépek. Konkrétumokat most azért nem mondok, mert folyamatosan változik, a linkelt gép jelenleg szerintem nem rossz vétel, bár volt meg biztosan lesz is ennél nagyobb durranás.
#10841: az lehet, de a legolcsóbb ajánlatok a HP-tól Compaq gépek, az USA-ban kifejezetten ide is pozicionálják őket (value). Nem tudom jönnek-e még ki modellek a biznisz vonalon is, biztosan azok azért minőségibbek, ott max a csatlakozási lehetőségekkel, illetve a processzorral kompenzálnak, nehogy konkurencia legyen a "rendes HP" gépeknek. Nekem most van egy CQ61, nagyon szerethető kis gép, ez is value kategória, és teljesen rendben is van, de az illesztések azért jobbak akár az 5101-en, akár egy 5310m-en A ProBook meg az EliteBook sorozat azért más dimenzió. De neked nem kell mondani
#10842: jaja, meg remélhetőleg megérkezik a kétmagos atom a netbookokba is (széles körben), meg talán az intel is megembereli magát az antitröszt vádakkal szemben Izgi lesz ez az éve netbook fronton, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
upszilon
őstag
Az év végefelé? Akkor ez még nagyon korai érdeklődés ám. Addigra például lesznek értelmes árban 12"-osok is, meg ugye az AMD is belép -az ATI kártyáival felvértezve- a netbook piacra. Lesz karácsonyi akciózás, meg minden. Talán a Forint is megerősödik. Szóval egészen más lesz a kép addigra. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest