- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
köszönöm, hogy belinklelted
jól hangzik, várom nagyon... bár ez a kék szín nem tetszik...fehérbe de jó lesz ill. szerencsére 2gb-val kértem.#2131) papaya: jóvan, neked macbookos bill. már a menő, de azért a rossz képminőség ellenére is jól látszik, hogy jó dolog az a 11,6os kijelző
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Dzsez_
tag
Abban egyetértek Zola007-el, hogy ami történt az megtörtént. Viszont ezt előre nem lehetett látni. Erre nem lehetett kalkulálni. Ami biztos, hogy a fogyasztói társadalomban venni kell, mert a régi már ránk is rohadt. Ennek motorja a mindig új termék. Most a netbook van soron. Így megy ez.
http://szabadforum.com/
-
Zola007
veterán
Sajnos van és egyre gyakrabban lesz összefüggésmentes a magyar piac a beszállítóitól.
Én sem dőzsölök a pénzben, nagyon is át tudom érezni a dolgot.
S ha már limitről van szó, akkor nekem is a wind ára volt a határ, amit még egybe kiadtam volna notebookért (eredetileg egy pr210-t akartam elhozni médiából 0% thm-re)A webshopokkal azért tényleg vigyázz, az még a jobbik eset, ha kiszólnak, hogy bocs haver, de mégse annyi, amennyit kiírtunk.
Az a rosszabbik, ha akkor jössz rá, mikor a futár más árat mond, mint amennyiért megrendelted. Történt már ilyen a környezetemben.
Persze ilyenkor vissza lehet mondani, csak nem gyengén illúziórombolóMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
"Ha nem ugrott volna meg az arfolyam, akkor itt is csokkentek volna az arak..."
Ebben igazad van, de nincs "mi lett volna, ha"
Nem úgy történt, sajna megugrott, most ez van és visszamenőleg már nem tudunk vele mit csinálni (nem mintha most tudnánk)
Én nem mondom hogy igazam van és főleg nem vagyok gazdasági elemző, a mostani helyzetet én így látom.Az árak fél éve stagnálnak, illetve ki tudja meddig. Elektronikai cuccokat venni még nyugodt pénzügyi helyzetben is lutri, hiszen ki tudja, hogy
- mit újítanak az elkövetkező 1-2 hónapban, ami lenyomja az árat
- melyik gyár ég le (mint pl a wind akku beszállítója) vagy pl. az ellopott Intel proci szállítmány valamelyik éven
- milyen pénzügyi probléma jelentkezik a nagyvilágbanSok az ingatag tényező és nem lehet axiómát kimondani. Sajnos se te se én nem vagyunk jósok, így mindkettőnknek lehet majd igaza
Most hogy kezd egy kicsit lenyugodni a helyzet, valószínűleg elkezdenek csökkeni az árak, de szerintem (!) nem olyan mértékben mint korábban. S ennek kapcsán kell mérlegelni, hogy a jelenlegi helyzet alapján megéri-e várni még a vétellel.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
A kinti árak valóban csökkentek az 500 dollárról ~430 környékére. Ez átlagár, persze lehet többért és kevesebbért is beszerezni.
Aki mer külföldről rendelni/hozatni az elég jól képben van ezekkel a dolgokkal, ellenben a netbook tulajok döntő hányada valószínűleg Magyarországon szerzi/szerezte be a gépét.
Ez esetben viszont teljesen mindegy mennyibe kerül külföldön, hiszen őket csak a magyar árak érintik, azok pedig nem csökkentek az elmúlt hónapokban, illetve nagyon mérsékelten.
Pár ezer forintos árkülönbözetért nem érdemes hónapokat várni (legalábbis szerintem).
Ha olyan tendenciáról lenne szó, amit Dzsez_ említett - tehát rövid időn belül tízezres nagyságrendű áresésről - akkor valóban érdemes lenne várni a vétellel, de ez főleg itthon nem fog rövid időn belül bekövetkezniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest