Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
ehhez mit szóltok?
milyen lehet a tapipad, kb meddig él a li polymer akku?
-
g@bo
nagyúr
sansa clip. rendelve a 2 gigás 13k lenne.
vélcsi?
-
g@bo
nagyúr
válasz Macilaci457 #3495 üzenetére
tucc jobbat? a rádiós annyi...
-
g@bo
nagyúr
no, semmi vélcsi nincs a sandiskről?
és erről?
itt megint előjön az elemfedél nyammogás, és a jog lötyögés...
-
g@bo
nagyúr
válasz Macilaci457 #3509 üzenetére
a Meizu E3 mikrofonja piszok jó, más egyszerűbb márkákkal szivtam, pl. egy osztályteremben, tanár tőlem 2 méterre és totál tré volt a végeredmény, E3 is érdekes minőséget adott, de végre jól hallható, soundforge alatt finomitható cucc lett.
-
g@bo
nagyúr
meizu iszonyat jó, tudásban, de vannak rajta minőségi hibák...
műanyag elemfedő... ami törik. de legalább ugye cserélhető az akku.
kiálló jog... ami idővel lötyög.asszem másért nem szidták, de e a két hiba bosszantó.
nekem a samsung bevált, nem a tapipados modell...
masszív, strapabíró, de nem látok már sok helyen...
-
g@bo
nagyúr
válasz Macilaci457 #3583 üzenetére
nem mondtak róla rosszat..
sonyt is meglestem mediamarkt, elég retek a kijelzője...
-
g@bo
nagyúr
meizu e3 szuper lenne, 2 zavaró problémája van, az elemfedél törés lehetősége / azért 2 naponta cserélni kell az akkut, ha használja is ez ember... /
és a jog /joy/ idő utáni lötyögése, esetleg halála.persze, felhasználótol függ, mikor következikbe, vagy sem a hiba. amúgy szuper a hangja, rengetek beállitás a menüben, a felvétel mikrofonról az egyik legjobb ami a kezeim között volt, fém, guszta. / extreme dig most 15k az 1 gigás /
sony 105 helyett most NWD-B103F-et vettem, 1 gigás.
Nekem komfortosabb a beépített líthium akku, szerintem többet bír, mint az E3 900mAh-as akkuval.. usb töltés kicsit helyhez köti. Hangminősége jó, erős háttérzajt nem támasztom alá ennyire sistergett az e3 is, mikrofonról felvesz, de nem az igazi.... rádió vételi minősége jó, és szépen vesz fel róla mp3-ban. Menürendszere puritán, sok beállítást nem tud amit az E3 tudott, pedig firmware kérdése lehet. Kupak nem egy elhagyós darab, a gombok jók, kijelzője színes, de olyan "elmosott" képe van, nem a 2 színű oled. 16000 pénzt neccesen ér az 1 gigás darab, de attól még kellemes példány. Azért talán tényleg jobb választás mint a samsung u3 /tapipados/ darab.[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
ilyen a 103 is, nekem a rádió bejött, mert jó a vétele, és mp3-ban jól vesz fel a masina, öröm visszahallgatni a bumerángot délután.
1 giga nekem elég, nem megyek 5 hétig nyaralni, hogy 500 számot hallgassak, úgyis nyomingálnám odébb... pár naponta a töltésnél meg tudom cserélgetni a számokat.
a masina amúgy nem fém, csak a vége a fejhallgató csatinál, a többi műanyag, a kis karcokat sokkal gyorsabban gyűjti, mint az előző samsungom. nekem ettől függetlenül teccik, nem bántam meg. az pediglen, hogy 4-5 évig kihúzza, kizárt. az akku tutti megrohad benne.
e3 akkufedele [link]-en látható, az elem tolja kifelé, cserénél meg a tag enyhén befelé... ez a sok apró "feszegetés" nyirja ki.
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
" szerencsés esetben akár 5-10 évig is hibátlanul kéne működnie "
hol élsz te?
fogyasztói társadalom van, nem 10 évre terveznek egy xaros mp3 lejáccót, gondold el, 60 euró.... neked pénz, de nyugatabbra nem. valamivel ki kell venni a fizetést a jónép zsebéből, ki a fene gyárt neked örök darabokat.
-
g@bo
nagyúr
válasz Macilaci457 #3757 üzenetére
li polymer.... kis helyen elfér, könnyű. élettartama nyúzás mellet pár év.
-
g@bo
nagyúr
válasz adnoctum18 #3782 üzenetére
az a kitolható usb csati? sejthető volt, hogy gyenge pont...
még jó, hogy olcsó mp3 kategóriában mindegyiknek van valami nyűgje.
-
g@bo
nagyúr
válasz volvoguy #10601 üzenetére
én is elfogadnék egy jótanácsot tőletek, meik masina legyen.
creative zen mx
sandisk sansa fuze
iriver e150?
olvasgattam róluk, de dönteni igy nemtok, mégse. iriver felbontása (320*240) oké, de a kezelőszerveit szidják, sandisk nagyon guszta, de filmezésre a felbontása(220*176) kisebb, mint a másik két cuccé, a creative-t nem ismerem, kijelzőméretre iriver, talán a gombjai is jobbak.
tanács, tapasztalat?
-
g@bo
nagyúr
válasz adnoctum18 #10603 üzenetére
jó lenne a film is, mondjuk, annyira nem izgat, ha nem projector szinvonal.... viszont, gyanitom hogy a fuze csak saját proggival konvertált filmet eszik.
-
g@bo
nagyúr
mi a véleményetek a zen mozaic v xfi példányokról?
kintről hoznám, innen: [link].
zen xfi 8gb 80 font, v zen mozaic 16gb 65 font.
amúgy a sansa zune klasz, de kevés helyen találtam, meglestem az edigitalban, de nekem az egyedi usb töltője nagyon nem jön be, olyan régi samsung jellegű lapos valami, ami a telefonban nekem régebben eltört...
-
g@bo
nagyúr
az MPIO FY-1000 4gb ről mi a véleményetek? találtam egy helyen 12k buttóért....
320*240 es kijelző, aztán sok infót nem leltem.
-
g@bo
nagyúr
válasz adnoctum18 #10773 üzenetére
ott kb 0 infó van. főleg erről a tipusról.
-
g@bo
nagyúr
válasz adnoctum18 #10770 üzenetére
no, maradtam a fuze-nál, 4gigás, 13400+fa, ingram micro....
minden 4 gigás v2? gondolom, az egyedi fw-ről lemondhatok, de a gyári se lesz rossz....
-
g@bo
nagyúr
sansa fuze hoz, mien védőtokot javasoltok?
amúgy, tényleg kellemes ketyere, a videózás meg nekem teljesen megfelel, bár a psp-n azért jobb a kép, de szunya előtt bőven jó ez.
-
g@bo
nagyúr
válasz Hauptmann #10851 üzenetére
ja, mintha lenne valami / rádió off / bár én nem értem mi a difi a két verzió között, tán más vezérlő? v direkt okosított valamit a sandisk?
" Work has begun on porting Rockbox to these players, but much remains before they are usable:
Cowon iAudio 7, Creative ZVM, Logik Dax, Meizu M6 and M3
Philips GoGear HDD1600, HDD1800, HDD6300 and SA9200, Onda VX747 and VX767,
Tatung Elio TPJ1022, Sandisk Sansa m200, c100, c200v2 and fuzev2 "[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
videó kódolásra mit javasoltok *** fuze *** masinára, a gyári nem az igazi, a video4fuze 0.5 pedig nem enged finomhangolást, és túl nagy a kimeneti méret, az eredeti divx hez képest.... főleg, hogy 20 fps és jóval kisebb képpont méret.
amúgy, szvsz nem rossz a fuze on a vidijónézés, igaz nem egy psp pl... de nem rossz.
még1 kérdés. 2 naponta töltéssel, kb meddig élhet a fuze akkuja?
-
g@bo
nagyúr
a sansa fuze lejátszómon egy karcolás sincs úgy óvom, de hátul a gumirozás már egy saroknál málik le.... szép krómozott hátlapja van.
másnak is?
-
g@bo
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
üdv urak
fiio m5
(35k)vagy egy Shanling M0 (41k)
lenne jobb választás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel N100 Mini PC
- XMG/Clevo 15,6" 300Hz FHD,i7-11800H,RTX 3080 16GB,32Gb,új Samsung 980 1TB nvme SSD,új pad,új töltő.
- Lenovo Thinkstation D30 Dual-Xeon E5-2650 64GB RAM 1TB SSD GTX 750
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest