- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz ggeleven #18937 üzenetére
Értem. Köszi szépen! Akkor nekem nem jó a + nélküli, mert nem tud File és Folder alapján lejátszani...
Bár a +osra meg azt írja, hogy nincsenek dedikált hangerő gombjai, pedig úgy tudom, hogy vannak, tehát nem megbízható ez a táblázat.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
z123456789
addikt
válasz ggeleven #19141 üzenetére
"Csak mert e-bayen amazonon találtam olyat ami tetszik, de egy gumidarabért sokallok 3000-et."Bezzeg ahogyan én írtam be úgy csak drágát adott ki.A hiba az én készülékemben van.köszi!Ja várjál csak!Ez sima clip.Nekem clip +-ra kell!
Ès akkor kiyukadok megint oda hogy van egy from germany, amit már egyszer megrendeltem, de nem tudtam kifizetni.Ha most rámegyek a kifizetésre, meg kiírja hogy elfogyott.De ha újra rákeresek meg ott vana kíalatban.[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz ggeleven #19143 üzenetére
israelböl nem veszek semmit.
Igen azt nézem.Jelenleg is bent van a rendeléseim közt, de egyszerüen nem tudom kifizetni, és még a kapcsolatot sem tudom felvenni az eladóval, mert nem válaszol.
Mindegy.Kell egy ilyen akkor jön UK-böl.Csak gondoltam hátha igen hülye vagyok, és csak bénázom.De akkor ez ennyi.Köszönöm! -
Ati1979
veterán
válasz ggeleven #19165 üzenetére
Ennek örülök!
Köszi, várjuk!(#19161) gelbelex
Egyébként a shure-ok is elég forrásigényesek. Nekem minimum a sony F kellett a 425-höz, hogy jól szóljon.
Annyira nem is könnyen hajtható fülesek. Főleg a 425, meg az 535.Akkor lehet, hogy ezért kaptak nálad alacsonyabb pontokat a nagy átlagnál. (amikor már csak néhányan voltunk akkor pontoztad ezeket, ha jól emlékszem)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest