-
IT café
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
De csináltam egy olyat hogy jobb klikk a beérkezett üzeneteken-tömörítés, gondolom erre gondoltál, nem lett semmi eredménye.
-
fradi81
veterán
Hello
Miért van az hogy töröltem a leveleket, alig van pár darab és még így is 125Mega a profil mappám? Az inbox fájlok foglalnak sok helyet, olyan mintha a levelek törlése csak látszólagos lenne. -
fradi81
veterán
Hali
Mik az extra.hu-s email pop3 beállításai?
köszi -
fradi81
veterán
válasz
Tele von Zsinór #1499 üzenetére
Most küldtem a t-onlineos címemre ott jó volt. akkor valami más volt.
-
fradi81
veterán
hali
küldtem egy emailt benne mellékelve egy zip-et. De aki megkapta nem zipet talált hanem valami dat-ot. Valami tbird beállítási gond lehet mert mikor máshonnan küldtem jó volt. 5let? -
fradi81
veterán
ha csinálok egy új fiókot nem fog összekeveredni a már meglévővel? hogy csináljam hogy külön legyen?
-
fradi81
veterán
atw-s emailem van. kiszolgálónál és smptnél is mail.atw.hu van beírva, jól működik minden. a szolgáltatóm nincs sehova, annak nem is írom be a jelszavát, csak az atw-nek mindig.. szóval nem értem
csak meg kellett jegyeztetni a jelszót és mostmár nem kéri, de akkor se értem miért kérte újból.. mindegy
[Szerkesztve] -
fradi81
veterán
Hali
Mikor elindul a TB kéri a jelszót. Beírom, letölti a leveleket ha vannak. Aztán mikor elküldenék egy levelet, újra kéri a jelszót, miért? -
fradi81
veterán
A TB-vel akkor hogyan lehet a leveleket percenként ellenőriztetni?
Tehát átmásoltam a profile könyvtárat, töröltem a régi profilt, csináltam újat, megadtam az új helyet, és mikor elindítottam a TB-t nem látta..
Ha a helyi mappáknál átírom a helyi könyvtár: alatti útvonalat, úgy jó lesz?
[Szerkesztve] -
fradi81
veterán
Hali, mit kell állítani hogy a letöltött leveleket + a postafiók beállításokat szóval mindent egy másik partíción tároljon? pl windows újrarakáskor van rá szükség hogy megmaradjanak a cuccok. Aki akarja látni hogy levele jött, annak egy tipp: poptray. Több emailcímet is tud figyelni, akár percenként is tudja ellenőrizni van-e új levél.
-
fradi81
veterán
hali
pár napra elutazok, és valószínűleg fel fogom rakni ott a tbirdet hogy elolvashassam a leveleimet. Ha hazajövök azok a levelek itt újból letölthetők lesznek, vagy elvesznek?
A postafiók beállításai-kiszolgáló beállításai résznél van egy olyan hogy ''üzenetek megtartása a kiszolgálón''. Ha azt bejelölöm akkor itt újból letudom majd tölteni a leveleket?
előre is kösz. -
fradi81
veterán
válasz
ballington #863 üzenetére
nálam úgyse jó
-
fradi81
veterán
hali
ha jönegy levél amiben van egy link, mikor rákattintok az IE. jön be, de én azt akarom hogy az alapértelmezett firefoxommal nyissa meg. Ezt hol lehet átállítani?kösz. -
fradi81
veterán
Hali, majd újrarakom a windows és szeretném ha nem veszne el a profil a levelekkel meg mindennel. Elég az Application data könyvtából kimásolnom a thunderbird könyvtárat és reinstall után visszamásolni hogy használni tudjam? kösz
Ja és az Opera böngészőnél hol van a profil, meg a könyvjelzők?
[Szerkesztve] -
fradi81
veterán
hi
miért van az hogy ha elküldök egy levelet akkor újból bekéri a jelszavam? -
fradi81
veterán
Hali, hogy lehet beállítani hogy a levelek mellé kiírja hány kb-osak? kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest