Keresés

Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz cskamacska #3733 üzenetére

Gond magától megoldódott, egy verőfényes szép indításnál hirtelen bekapcsolódtak a munkafolyamatba az addig megfeszített tempóban települő(jó munkához idő kell ;] ) kiterjesztések. Ha négy újraindítás szükségeltetett is, de végül sikerült! :U

Viszont a Linky még mindig kétszer szerepel a listában. :)

• cskamacska

addikt

válasz Shim #3736 üzenetére

Ez vajon verzióbiztosabb mint a SessionSaver?

• cskamacska

addikt

válasz Pet_i #3719 üzenetére

Azért ezzel igazán csinálhatnának valamit, jó ideje fennáll ez a probléma.
    Kb 50-60 ablak nyitása mellett eszik a róka kb 300 megabájtot, pár óra múlva ugyanennyi ablaknál már 6-700 MB körül zabál+virtuális memória és erőteljes swappelés kezdődik.

De az IE sem jobb, az is zabálni kezd sok ablaknál, illetve 14-18 ablak huzamosabb használata esetén egyszerűen megfagy az Explorerrel együtt. :(

[Szerkesztve]

• cskamacska

addikt

Nos megjött az autoapdéten a 1.5.0.3 változat hát gondoltam frissítem a kiterjesztéseket is hogy ne járjak úgy mint a múltkor(akkor kompat hiba miatt az majdnem az összes(!) kiterjesztést letiltotta, nagyon örültem neki, főleg, hogy a Session saver is behalt.. rókafagyi :DDD )
    A gond az lenne, hogy a kiterjesztések ablakból, auto keresésel letöltéssel frissítettem ( aki kényelmes haljon meg ugye) s most a frissített kiterjesztések a következő újraindításkor akarnak települni.
    Ezzel csak az a gond, hogy ezt mondta 3 indítással ezelött is..
    Nincs Deskcut, Tabbrowser preferences, Scrapbook, Forecastfox..hajaj.. :U
    Viszont van Sessionsaver és Bookmark backup, no legalább a biztonságiak megmaradtak.
    A Linky pedig kétszer szerepel(2.61 és 2.71 egymás mellett) a kiterjesztések listában. :)

Ötletek?

• cskamacska

addikt

válasz Sil #2790 üzenetére

Jaj szegény fejemnek! Legalább az utóbbi két hét összes leálláskori helyzetét mentette a prefs.js-be, de én megőszülök mire előszedem a legutóbbi leállításkori helyzet oldalait onnan!
    Egyébként a sessionsaver úgy általánosan beszűntette működését, és abszolút semmire nem reagál.
    Szerk: Már a ''kiterjesztések'' ablak sem jön be, pontosabban bejön, helyette egy teljesképernyős ''a halál fehér abalaka''.

[Szerkesztve]

• cskamacska

addikt

Hova menti el a SessionSaver a fülecskeinfókat?
    Nem lehetne az ablakok hívatkozásait valahonnan előbányászni?

• cskamacska

addikt

Sziasztok!
    Nos, már megint problémázik a rókafagyi.
    Nemrég fejébe vette, hogy ha egy hivatkozásban egy általa is lejátszható médiafájl címe van, akkor azt ő a meglévő ablakban lejátsza(régebben felajánlotta, hogy letöltse-e, vagy (letöltse és)lejátsza megfelelő progival), ráadásul ha menteni próbáltam a hivatkozást másként, akkor a fájl kiterjesztése .html lett!(pl britni.avi->britni.html)
    Tegnap este már nem nyitott meg a hivatkozásokat új ablakban(illetve megnyitotta az új ablakot, de nem volt semmi benne), sőt még a jobbgombos menüről is eltűnt ez a lehetőség.
    De ez még csak bemelegítő volt, tegnap utolsó használatkor autoapdételtem egyet, leszedte a kiterjesztésekhez a fríssítéseket(sessionsaverhez nem!), majd leaállítottam.
    Ma bekapcsoláskor 1 üres ablakkal(session saver merre jársz?), 69 megabájtos memóriafelhasználással fogadott, majd pár perc után fagyással kényeztetett.
    Újraindítás után a session saver még a mentett fülecskeállapotokat sem hajlandó betölteni.

[Szerkesztve]

• cskamacska

addikt

válasz Sil #2680 üzenetére

Guglis kezdőoldal azért jött be, mert azt használom kezdőoldalnak.:)
    Frissítgetés/újratelepítgetés közben több kiterjesztésnél láttam a mozilla update-en, hogy a kiterjesztés kompatibilitását ...-1.0.6a-ban állapították meg. Néhány kiterjesztés nem frissül autóápdéten keresztül, néhányból nincs újabb, a Forecastfox pedig frissült, de inkább ne tette volna. Konkrétan, a meglévő verzió szépen megmaradt és megjelent az 1.0.7 telepítése után, de gondoltam a frissítés csak nem árt, autoupdate, újraindít. Crach. Röhej. Uninstall. Majd rakok fel képet, olyan szép. Session saver újratelepítése után visszajöttek rég elveszettnek hitt fülecskéim, de mivel a következő két indítás után is nemsokára befagyott a rókafagyi(még mielött betöltődtek volna az oldalak), nem sok hasznukat láttam( (Névtelen)-ek sora..).
    De most már úgy néz ki viselkedik(befenyítettem a konkurenciával;]), jelenleg itt az estimese vége.
    ''Nem tudom, mit baja lehetett, az 1.0.7 nem tiltogat le kiterjesztéseket csak úgy''
    ''When you upgrade to a new version of Firefox all of your Extensions and Themes will be disabled until Firefox determines that either a) they are compatible with the new release or b) there are newer versions available that are compatible.''- Végül is, ők szóltak előre. A hiba az én készülékemben van, minek tettem fel az újat.

[Szerkesztve]

• cskamacska

addikt

válasz Nabu #2677 üzenetére

Azért csak ésszel;]
    Nagy vidáman, egyszerű windows-os júzerféreg lelkesedéssel felraktam a megváltó frissítést, hogy az majd megvéd a rosszarcú h4x0roktól, meg kevesebb forrást iszik, de legalábbis az 1.0.7 az 0.0.3-al nagyobb mint, és az biztos nagyon jó lesz nekem jól.
    Ehhez képest a böngésző következő indítás után azzal fogadott, hogy akkor most ő jól letiltotta a korábban telepített kiterjesztéseket, és ha meg a karom találni az utat a megvilágosodás felé, ugyan szak már el fél órát a kiterjesztések újratelepítgetésére, és mivel ma akció van és két ánrúgást kapok egy hibáért, több mint egy tucat fölecske betöltögetése helyett, kidobott a gugli tűzróka edition kezdőoldalára.(Ha session saver van, minden van. Ha nincs, így jártál..)
    Kegyelemdöfés gyanánt meg értesültem róla, hogy sok kiterjesztésnek (még) nincs 1.0.7 alatt működő változata.
    Hmm, hol is van az Opera telepítője?:U

• cskamacska

addikt

Volna egy kis problémám. Az 1.0.4-es magyar nyelvű változatot használom. Tegnap este belassult a Prohardver, egy új lap megnyílása után kitakarítódott az utolsó hozzászólások mező, majd fogta magát a böngésző és kilépett (khm kifagyott). Ujraindítottam a gépet, elindítottam a böngészőt, de a könyvjelző eszköztár üresen fogadott és az összes bejegyzés, néhány üres mappa kivételével, eltűnt a a könyvjelzők menüből. Kilép, profilok mappa, a bookmarks.html fájl 9 kilobájtos lett, az általa mentett bookmarks.bak 798 KB-os méretéhez képest.:F Ha visszaállítom a mentett könyvjelzőket és elindítom a Tűzrókát, a könyvjelzők nem térnek vissza, ellenben a bookmarks.html újra 9 KB-os lesz.

Aktív témák