Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocee

    senior tag

    válasz Geresics #141154 üzenetére

    Ahhoz,hogy egy fórumon megbánts,ahhoz nem ismersz eléggé,így ez nem valósult meg,egyszer találkoztunk a kecskeméti versenyen, mély benyomást nem tettél,ez tény,de ez nem befolyásol semmit.
    A duzzogás nem feltétlen szó szerint értendő,de az,hogy a tartalmadat amit hoztál azonnal úgy véded mint ha a sajátod lenne,mert valaki nem ért egyet minden részével, Neked tetszik,vagy megüti az ingerküszöböd másnak nem,ezt simán el lehetett volna fogadni szó nélkül,erre Te jöttél,hogy demárpedigezigenisjótartalom.
    A topikgazdaságról ha keresel köztünk lévő kommunikációt meg fogod találni miről beszéltem,de inkább hagyd nem ér ez ennyit.
    Ha elindulsz az EP választáson említsd meg a Shoxos történetét,hátha referenciának elég lesz. ;]
    Nem terjesztek Rólad semmit.
    Ez moderátort keresek dolog meg nevetséges,tudod kik mennek a modikhoz?azok akik a saját szomszédjukat is feljelentik mert igazságtalanságot éreznek amit kicsiny érzékeny lelkük nem tud feldolgozni,minden reggel leköpném a tükröm ha ilyet tennék,de nem vagyunk egyformák.
    Nem sűrűn szólok hozzá a témákhoz mert magas szakmai képzettségem nincs így sok mindenbe nem akarok beleokoskodni még akkor sem ha ez egy fórum és meg lehetne tenni,de én nem ilyen vagyok hogy írok valami lufi hozzászólást majd bölcsen még odateszem,hogy "szerintem" vagy "majd az okosok kijavítanak",de ez már nem csak Rád vonatkozik,de előfordult már.
    Na mindegy,csak leírtam ami nyomasztott.

    [ Szerkesztve ]

    Mr.Brightside

Új hozzászólás Aktív témák