-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
runner 125
nagyúr
-
.mf
veterán
válasz Integra #14996 üzenetére
Én viszont egy nagyon kellemeset motoroztam ma Annyira mentem volna még többet, de sajnos lement a nap és már így is elég sötét és hűvös volt visszafelé. Holnap és holnapután pedig dolgozok, ilyenkor sajnálom, hogy nem magyar munkarend szerint vagyok
Indulás előtt gondolkodtam, hogy merre. Mátra teli lesz motorosokkal. Pilis úgyszintén. Úgyhogy akkor inkább a 2-es út, majd előbb északról megkerülve a Börzsönyt, hogy ne égesse ki a szemem a Nap, megnézem milyen utak vannak a Börzsönyben.
A tervhez képest bejött egy kis Szlovákia is. Nemértem, ott szép lányok integetnek, itt meg max a cigánygyerekek mutogatják, hogy húzzam neki... Jövőre többet megyek Szlovákiába
A gugli térképén azt néztem indulás előtt, hogy Kemencéről van egy út Diósjenőre át a Börzsönyön. Zötykölődés Kemence kátyús útjain, keresem az utat, találok valamit amit azt sejtem, hogy az; de az egy behajtani tilos, csak erdőgazdálkodás. Fenébe. Remélem ez nem az az út, hanem van egy másik. Megyek vissza, kérdezem a helyieket, mondják, hogy de-de, az az út Diósjenőre, de a tábla csak megtévesztés, még a busz is arra jár. Oké. Útminőség? Jó, mondják, majd visszafelé oda Kemence kátyús útjain azon tűnődtem, hogy végülis ehhez képest szinte már bármi jó, de attól objektíven még lehet rossz út. De szerencsére nem az, egész jó aszfalt. Autós is kevés. Kilátás gyönyörű, általában nem rajongok az őszért, de ez most nagyon szép volt. Sajnos valamikor esett az eső vagy csak alacsonyan szálltak a felhők, nedves volt az út, így inkább turistatempóban mentem, a tájat nézve. Az út amúgy nagyrészt egy völgyben és hegylábaknál megy, kellemes kis kanyargós és szép út.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
boogie84
veterán
válasz yodamastah #14981 üzenetére
Videon még poenosabb.
(#15002) F1DO: Elkapnam a kis lanyt. Bar en nem tudok egykerekezni.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Integra
titán
omg, ez a guy martin, hogy beszél.... esküszöm régen kellett angolra ennyire fülelnem mint nála
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ALI_G
veterán
akcijó [link], hátha ti találtok vmit a fogatok alá!
-
ujskodas
tag
Na. 11 nappal a műtét után motoroztam egyet. kemény 80 km-t.
A gyorsításokat nem igazán bírtam, meg a fasza minőségű magyar utak miatt a rázkódást. Amúgy király volt. Gondolom, Ti még nyomjátok, mert senki sincs a gép előtt.Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
yodamastah
őstag
Nekem szepen javul a labam, de meg mindig be van dagadva a quadricepszem (ez kapta az utest). Az egesz labam ugy nez ki mintha zombi lennek, a trauma helyerol a ver szetfolyt minden fele. Lila zold sarga foltok vannak a combomon es a sipcsontomon. Sajnos a terdem max derekszogig hajlik. Jaras is oregemberes... Fajdalmas lesz a gyogytorna....
-
Integra
titán
válasz yodamastah #15016 üzenetére
emlékszem, mikor hátulról telibe raktak, 2 hónappal később is tenyérnyi méretű foltokban volt fekete a combom és a seggem, csípőm..
-
törölt tag
válasz Topiccsendőr #15018 üzenetére
a, megkapta mar tolem ugyanezt privatban
viszont kezd jo jatek lenni a viharmacska. 3.-ban forgatva csodaszep hangja van, jol is gyorsul ugy 6ezertol, elvezet vele besorolni autopalyan (foleg h nagyonsok felhajto 270fokos ivvel kezdodik).
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #15018 üzenetére
valami fehér ezres motor volt kanyarban
-
Topiccsendőr
addikt
Explosión de dos tiempos
-
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #15021 üzenetére
Ránéztem. Első gondolat; bika.
Nagyon durván néz ki."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
törölt tag
allatul nez ki. meg jobban tetszik, mint a multkori mt atepites.
nezegettem mar ilyen bandazst a kipura, van tobb szinben, olcso is, csak nem tudnam mire ratekerni -
KubanitoS
veterán
Hátsó utasnak érdemes O lábú csajt választani.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
ALI_G
veterán
Éééés 1000 km-re, 161 kg száraz súllyal megszületett!!!
-
yodamastah
őstag
Biztos R6. Az 161kg szarazon
-
TayRol
nagyúr
válasz yodamastah #15033 üzenetére
és eddig is R6-okat keresett.
-
ALI_G
veterán
válasz runner 125 #15035 üzenetére
Lehetne, de azok ennyivel bevégzik
-
Ramius
őstag
Egy kis mai: [link]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
stifi
senior tag
válasz Ramius #15040 üzenetére
igazán vége lehetne már a szezonnak hogy kapjátok be
majd teszek fel én is képet a roncsról ha lesz időm (na jó azért nem annyira roncs, csak nem esztétikus.. az MZ bowden pedig azóta is tökéletesen a helyén van, igaz a motort nem használtam 3 hete)Nincs időm kedvesnek lenni!
-
ALI_G
veterán
válasz NINJA_V #15038 üzenetére
Eszre se vettem hogy lemaradt
&rew: turazott vele, 2 szemellyel, laposra volt kopva, csak ledobott palyagumikat hasznalt.
stifi: jah, mar megvan. Ha osszecsukom az szopas, de veszek palyaidomot meg fogyo dolgokat.
Runner: elso erzesre meretemhez valo, 178/70kg vagyok. Elfertem, kifejezetten kenyelmes
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #15043 üzenetére
koszi! rovidebb attetellel van, mocskosul kapkodja a labat
ujskodas: egy takaro elem most hianyzik, a felfogato resznel eltort, kell majd egy 2 cm-es muanyagheggesztes. Szallitasra levettuk, hogy ne hagyjuk el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest