Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Steven #126785 üzenetére

    :D Egyébként igen, jogos észrevétel. 999? De mé'? Most komolyan az? Szerintem az előtte lévő sorozatok mérföldekkel nagyobb kultgépek. 916, 996,998..

    Nálam ha abszolút nem számítana a vételár, szerviz és egyebek, a garázs top5-öt így néz ki:

    1.2 VFR
    R1250GS
    CRF 450L rendszámmal (de amúgy szeretem a DR-Z-t is..)
    Ducati 916SPS
    Triumph Rocket 3
    Honda VFR750R RC30

    ..bakker, bele se férnék az 5-be.
    Asszem így kerek lenne a világ. :D

    bacus

    A dolgok soha nem fekete-fehérek. :) Értem amit mondasz, most már hasonlóan gondolkodom én is, sőt a hazai és az európai motorosok túlnyomó része, hisz évek óta a túra-endurok vezetik az eladásokat. Nem is kérdés, h motorok terén az a svájci bicska. Viszont az emberek jó része emocionális oldalról is nézi a kérdést. Ez olyan, mint a nőknél a magassarkú. Biztos qrva kényelmetlen, mégis létezik, hordják.
    Tehát, ha valakinek megvan 1 adott kategóriához a vonzódása, kötődése, azt ültetheted bármire, nem szeretne mást. Főleg ez véleményem szerint akkor a legjellemzőbb, ha az embernek első nagy gépe lesz. Van egy (talán gyekkori?) kép a fejében, egy bakancslistás tárgy, egy emlék, ami alapján akár tudat alatt is kötődik a típushoz, kategóriához. Aztán persze ahogy telnek évek, gyűlnek a km-ek bőven van esély h az ember átül egy komfortosabb, még kényelmesebb, még több célra használható motorra.
    De ugyanúgy felhozhatnám innen a topikból Somatomot és a Harley-t. Így az olvasottak (stílus, társaság, érdeklődési kör, stb.) alapján ő is tipikusan arra való fickó. Nem tudnám soha elképzelni frissen borotváltan, szoliból kijövet egy dobozokkal teli új túra BMW-n pl.

    Gixxer88

    A GS az én fantáziámat is piszkálja. Már már annyi van belőle, h valamiért tuti qrva jó. :)

    Lomha 8V

    Köszi az infokat! Műanyag? Az kemény, meglepődtem.

    csongi

    A féket írta már más is fentebb, talán az ABS-es verzión csak javult... itthon én nem is látok olyat, csak az előzőket. Bár ha tényleg nagyon tré, betéttel is lehet "csalni" kicsit, de nem hinném, h neki erre nagy hangsúlyt kellene fektetnie a jövőben. Tényleg csak a gyök2-vel gurulásért szeretne motort.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák