Aktív témák

  • bocX

    tag

    nekem sisakokról az a véleményem hogy az ár elég jól elárulja, miféle sisak is. robogóra általában a 20 ezres kategóriás sisakok elegendőek, ha 80km/h felett nem nagyon mész, akkor nem gáz annyira. nem elhanyagolható a szélzaj meg stb, de első a védelem. ezek kibirják a 50-80 közötti eséseket is, bár ezzel a sisakokkal nem ülnék fel nagyvasra pl, mert lehet 120nál már nem védi meg a fejem.
    sztem robogóra is fontos hogy álvédős plexis legyen, véd a bogorak ellen, meg ha olyan szerencsétlenül esel, nem fogod ledarálni az állad. nekem cms van, robeszre kiváló, 15ért vettem (25 lett volna, de srác rájött egy hét után hogy elb.szta a méretválasztást és nagy volt neki, nekem meg pont jó és megegyeztünk).
    sztem ez a max 20as kategória az pont jó lesz robogózásra, képeket elnézve jónak tűnnek a hjc-k (bár nem volt hozzájuk szerencsém). sztem nagyvasra meg a 80+ kategóriák a jók. amit mondottak előttem is, minél kevesebb kütyü van rajta annál kevesebb a szélzaj is, de persze szellőzés sem jön rosszul.

    mindig viselj sisakot: [link] [link] :D :C

    [ Szerkesztve ]

    sok munka és ugyanannyi lazaság

Aktív témák