Új hozzászólás Aktív témák
-
olaho80
tag
Szia. Olvastam a fórum hozzászólásodat és két használat után előjött nekem is a semmiből ez a hiba, hogy kihangosítva de akár sima hívásokat random megszakítja a készülék. Telekomos vagyok. Az első hétben nem csinálta. Volt gyári beállítás visszaállítás de ugyanugy eldobta a hívást. Én visszavitten a Mediamarkt-ba ahol vettem és küldik vissza az árát. Viszont másban annyira jó volt nekem a készülék...ár/érték arányban hogy rendeltem egyet az emagról. Azt akarom kérdezni neked még mindig csinálja ezt a telefonhívás eldobásokat? A többi fórumozó nem tapasztalta....bár külföldi oldalon is panaszkodtak a G72 erre a problémájára.
https://forums.lenovo.com/t5/moto-g72/Moto-G72-Mobile-calls-get-disconnected-frequently/m-p/5235084
Segítő válaszodat előre is köszi.
-
Lozi8
tag
Értem az iróniát . Én 77900 ft-ért vettem , egy Iphone 13 Pro Max mellé . Ezért az árért ez egy tőkéletes telefon. Nyílvánvaló , hogy nagy elvárásokat ne támasszunk vele szemben , de - példáúl - nappal , jó fényviszonyok mellet a 108 Mp az 108 Mp . Képernyőidő nekem - jó van benne játék is - most 6 óra 36 perc , egy napja és 9 órája megy és még van 27 % . Jó , néha " döccen " egyet , de ez belefér . Szerintem...
-
Akelaus
senior tag
hmmm... én ennyire nem vagyok kritikus, mert nálam az hogy 4G+-ról levált 4G-re elfogadható, főleg az előző telefonnal tapasztaltakat összevetve (Redmi note 5 valami).
(különben a térerőhöz visszatérve: mikor kínlódtam az előző telefonnal, betettem a kártyát egy ájfonba, és az említett Tab-ba, is hátha a telóval vannak gondok. Pont olyan sz.r volt azokkal is a Voda hálózata)
Ez a zenehallgatás közbeni dolog nálam nincs, vagy még nincs. Kamera nekem oké.
Viszont olvasgatva, hogy ki mit vett észre.. elgondolkoztam, hogy is lett ez tesztelve akkor a cikk elkészülte előtt?
Mert ezeknek (térerő/Wifi) ott is ki kellett volna jönnie.
Én elvagyok a telóval, meglátjuk mi lesz később.
Gcam még felkerül rá, ha találok hozzá, és ha lesz időm. Kíváncsi vagyok azzal milyen képek születnek. -
Akelaus
senior tag
"Nyomok egy Repülőmód be-ki és láss csodát, ugyan azon a szent helyen lesz 4G." ilyen nálam is van, bár legalább nem Edge sebességre dob le.
Amit észrevettem, hogy a wifi (is) elég érdekes, ahol a lakásban más vígan megy, ez a teló átvált a mobilnetre, mert szerinte gyenge. Van egy kínai tab-om, az ott vígan működik. Tegnap az erkélyen ledobta az 5GHz-s netet, de a 2,4-et tartotta, Viberen úgy beszéltem.
Nálam be van kapcsolva a többféle hangerő, illetve mozgatásra bejön az AOD, viszont nem változik a hangja a zenének amit hallgatok. Vonatoztam mostanában, ott random felébredt, közben ment a zene, és oké volt.
Gyorsan lekopogtam! -
PpenoO
őstag
A Motorolával az a baj, hogy 99%ban nem javítják a hibákat 2 fő verzió frissítés során sem, a support fórumon meg megy a süketelés (az xy fejlesztőcsaptatunk dolgozik rajta, nemsokára meglesz a javítás...). Lenovo tehet egy szívességet...Mindig is moto telefonom volt, de ameddig nem változtatnak a hozzáállásukon több készülékem nem lesz tőlük, az tuti.
-
Akelaus
senior tag
Ezt hogy érted: "ha felébred a telefon" ?
Én sokat hallgatok zenét vele, jacken keresztül, de ilyet nálam (még) nem csinált.
Értesítéskor van, hogy változik a hangerő, de az talán az előző telefonnál is elmondható.Térerő: mivel én is a Vodafone hálózatát használom, az elmondható, hogy elég érdekes..de! az előző telefonommal sem volt jobb.
Én ezt nem a készülék hibájának tudom be, hanem a Vodafone lelőtte a 3G-t csak épp a megmaradt hálózat képtelen kiszolgálni az embereket.
Sokszor látom, hogy 4G...aztán egyszercsak 4G+ ugyanott.
Sőt ha wifin van a telefon egy idő után már csak 4G-t mutat.
Gondoltam jobb lesz majd, ha a Digis ügyfelek is átkerülnek, akkor fejlesztenek. Úgy tűnik nem.
Magával a készülékkel ilyen szempontból nincs bajom. -
vottokar
senior tag
Nekem is mi9se-m volt, ott késtek az értesítések, ahhoz képest a g72-őn szinte azonnali. (De én csak a kamera szoftverek értesítéseinél érzem, ott szinte azonnali, míg régen eltelt 10-30mp is. A gmail is mindha pörgősebb lenne. De nem méregettem stopperral.
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
- Samsung Galaxy s22+ 8/256Gb új állapotú.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB / 6GB+2GB / független gyári töltővel + doboz
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest