- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurlaci
csendes tag
Szia Hallosz.
A tiédbe van FM rádió? Én most küldöm vissza a 84-est. Ha fülessel hallgattam és kihúztam éktelen sistergést hallatott. Csak az újraindítás segített A Neutronon kívül más lejátszót is próbáltam. De ugyan az. Aztán már híváskor is csinálta. Amúgy elégedett lettem volna vele. Jó volt a hangereje még egy AKG K280-as fülest is képes volt kihajtani.[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
Sziasztok, tudna valaki megosztani olyan képeket, amiket ezzel a telefonnal és Gcam-el készített ?
-
laleeee
őstag
E között [link] ês a 12 gigás között van még valami különbség a RAM mennyiségén kívül ?
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz kbyte1024 #157 üzenetére
Vas ugyanaz, de az lehet szürke cucc...
@Luck Dragon De jól van feltüntetve.
motorola-xt2343-1 és motorola-xt2343-2 verzió van
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
-
kbyte1024
veterán
Csütörtökön bebatyogok egy Yettel-be, és feltotokarisan veszek egyet. "Valaki" itt azt írta hogy független lesz
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
laleeee
őstag
Engem csak az tart vissza hogy vegyek egyet hogy szerintem a fotók nagyon gagyik, valaki linkelne nekem egy kipróbált(!) Működő gcam-at g54-re ? 🙏
-
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #165 üzenetére
Aaa nem,már a kosarba van egy Oneplus csak még nem nyomtam a megrendelt gombra
-
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #170 üzenetére
Jó na azért megnyomkodom hogy kapjak valami képet róla, és referalok jó lesz így?
[ Szerkesztve ]
-
-
Legendd tesztelte a kütyüt .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
atosan
veterán
válasz Luck Dragon #173 üzenetére
Azt hiszem mindenben egyetértek vele. Azért a CoD megy rendesen
Maine coon
-
veterán
válasz Luck Dragon #173 üzenetére
95.000.- Ft-ot említ, nem tudta hogy (ahogy a 134-es hsz-ben említettem) hivatalos magyar üzletben 81.000.- Ft az ára.
Így meg pláne király vétel - akiknek nem a kamera az elsődlegesCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
kbyte1024
veterán
Az országban 2 helyen van fizikailag, Székesfehérváron és Pécsen. Meg kellett rendelnem online - án. Jovoheten kedden hozzák.
-
veterán
-
elfelejtette
veterán
Én is így voltam vele, ha már az általam megfelelő ársávban (max. 100e egy telefonért) nincs elérhető egykezes méretű modell, akkor a következő preferenciám az üzemidő volt.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
laleeee
őstag
-
laleeee
őstag
Sokan írják hogy túlmelegszik [link]
-
Graphics
Jómunkásember
Számszerint hányan írták?
Mert a bejegyezést létrehozón kívül mást nem nagyon láttam, de akkor lehet rosszul "nézem".
Nem derül ki semmi a használati statisztika sincs ott, hogy lehessen kiszűrni bármit is..
1db ember, a kérdező az a nagyon sokan.
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Nyugalom van, kedden elvileg hozzák és majd kiprobalom
-
Graphics
Jómunkásember
Miért ne olvastam volna.
Nem értelek... Valaki akkustat nélkül beboffenti, hogy melegszik... Te az itteni tapasztalatoknak még nem hiszel.. ahol képekkel is alátámasztjak, sőt stresszteszt is volt a tesztben.
Többeknek is van ilyen készüléke. Jó, nekem nincs, az keves hogy használtam már ilyen SoC-pel szerelt készüléket.
De áldás, békesség
[ Szerkesztve ]
-
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #191 üzenetére
De nem is lesz hideg iden
-
-
-
kbyte1024
veterán
-
elfelejtette
veterán
Most látom, hogy bekerült a Telekom ajánlatába ez a telefon.
Lehet, hogy beruházunk egyre a zasszonynak a P Smart Z helyett."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
veterán
válasz elfelejtette #198 üzenetére
Igen, de 8/256 van a leírásban, a Yettelnél meg 12/256.
Szerencsére Telekomnál a színesek vannak, Yetinél sajna fekete. Na légy okos...Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
elfelejtette
veterán
Azt én is sajnálom, hogy nem a 12GB-os változatot adja a Telekom. De sebaj, a zasszony nem hardcore júzer, neki a 8GB is elég lesz újabb 3-4 évig.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest