Új hozzászólás Aktív témák

  • -Solt-

    veterán

    válasz Kernel #19545 üzenetére

    Számomra teljesen fekete lyuk az elektromosság, de józan paraszti ésszel (már amennyi ebből a rendelkezésemre áll) én is arra gondolok, hogy maga a kormány bázis volt a hibás, mert,

    - a cockpit pár hete már kész van és ezalatt vígan használtam gond nélkül, gondolom elektromos probléma esetén hamarabb jelentkeztek volna a nyűgök
    - más kiegészítő is van a cockpiten, annak nem lett baja
    - miután a második tönkrement, kihúztam a gépből az USB kábelét és ekkor a kábel végén a csatlakozó megcsípet, vagyis szerintem a bázis felől érkezett plusz feszültség, ez pedig nem normális dolog.

    Ezek ellenére gyanús, hogy a második is pont ugyanúgy romlott el mint az első, ráadásul alig egy óra használat alatt. A közös pont a két eset között a számítógép és annak azonos USB portja, a cockpit, illetve egy friss firmware amit mindkettőre feltettem. Utóbbit talán kizárnám, mert akkor másnál is jelentkeztek volna problémák, viszont sehol nem olvastam gondokat... Szétszedni értelemszerűen nem lehet, mert akkor bukom a garanciát, viszont a harmadikat nem merem elkérni az Amazontól, mert azt már ki nem magyarázom, ha a harmadik is bedöglik.

    Az előző cockpitem is fémből volt, annyi volt a különbség, hogy annak nem volt kereke, csak egy vékonyabb "gumigyűrű" volt ráhúzva négy ponton, hogy ne csússzon a parkettán. Abban viszont soha nem tapasztaltam statikus kisülést, pedig annak az ülése tuti műszálas volt.

    Szóval nem igazán tudom merre tovább...

    [ Szerkesztve ]

    www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák