Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
kerekfej #3661 üzenetére
Nem kötöszködni akarok, de manapság nem sok mindent lehet kikapcsolni.
Vagy áramtalanítjuk (konektorból kihúz) vagy alvó állapotban van.
Mosógép, mikro, telefon, PC, TV minden.
Ha a TV-t kikapcsolom a készüléken, akkor sem tudom bekapcsolni a távirányítóval.
Valamint távirányítóval áramtalanítani sem tudom.Nem véletlenül mondják, hogy áramtalanítani kell mindent hogy 0 legyen a fogyasztás amivel megmentjük a földet.
Szerencsére manapság a gyártók igen pici energia felhasználásból tudják figyelni a felébresztési igényt de ez sajna sosem lesz 0, mert hát a bekapcsoláshoz is kell energia. Vagy a kezünké amivel bedugjuk a konektort vagy az elektronika ami érzékeli a távirányító jeleit.
Úgyhogy nem értem, hogy mi is az elvárás ezzel a szegény TX BOX-al amit a többi készülék tudna de ez nem?
Távirányítóval kikapcsol, aztán meg be. Ugyanaz mint a TV.
Áramtalanításnál persze nincs rajta hibernálás, dehát mégis csak Android, amit nem gyakori áramtalanításokra terveztek. Persze lehet bevezetik előbb utóbb. De sajna ennyire nem gyorsa világ hogy minden egyből jó legyen.
(PC-n már egy ideje bios-ban be lehet állítani, hogy ha áram alá helyezi az ember akkor egyből elindul. Előbb utóbb talán itt is lesz ilyen.)Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest