Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phulee
tag
válasz TurboK0 #62213 üzenetére
Pontosan erre jutottam én is. Egyszerűen nincs semmi reális alternatíva jelenleg, ami tényleges előrelépés lenne a Chieftec-től. Állítólag azért nincs Corsair SF Platinum, mert modell váltás lesz. Ami fura, mert új verzióról sincs hír. Mindenhol arany árban mennek, ha felbukkannak esetleg használtan. Lehet ugyan rendelni a gyártótól, és van is raktáron a 750w-os, de potom 185 euróért vesztegetik, legalább a szállítást ők fizetik.
Használtan egy 600w-os platinum lenne most, ami szállítással együtt kb. 50e lenne, úgy hogy minden tartozéka is megvan. Ennyit meg is adnék érte, de nem merem megvenni, mert nincs garancia rá. Pedig, ahogy mondod, minden teszt szerint ez maga a tökély. Mindenki ódákat zeng róla, míg minden másról panaszkodnak, hogy hangos már alapjáraton is.
A Seasonic-ot csak láttam, de sokat nem olvastam róla. Esetleg még az Asus-t dicsérik, de azok meg tudomásom szerint mind SFX-L-esek, ami nálam pl. kizáró ok már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...