Új hozzászólás Aktív témák
-
olizsoli
tag
válasz
V.Stryker #85 üzenetére
levelezős fősuli nekem felejtős
nekem kell az h szóban haljam ahhoz h megértsem
de talán az OKJ után 1-2évet dolgozok, 18éves koromban lejár az aranyfonal cucc amit szüleim fizetnek születésem óta (havi 2-3 ezer ft) és kapok 1millió ft-ot azt félreteszem addigra mire kijárom a sulit, csak kamaotzik vmennyit rá mondjuk 4-5 év alatt kb 15-20ezret a mai állás szerintés úgy már talán elég lesz fősulira, de ha találok egy jó állást OKJ után, akkor inkább nem kockáztatok és levelezős suli. Jó állás alatt értek egy nettó 110-130 között, persze nem kezdőfizunak. Ha sikerül elvégezni úgy a levelezős sulit akkor meg majd meglátom mi lesz
na de még inkább állás téren nem bonyolodok bele, mert azt se tudom egyelőre h konkrétan mit fogok tovább tanulni azon kívül h informatika -
olizsoli
tag
Köszönöm szépen a segítset és a tanácsokat.
OKJ-s képzésből nekem az Általános rendszergazda, Informatikai alkalmazásfejlesztő, szoftverfejlesztő és WEB-programozó képzések jönnek be legjobban, esetleg designer.
Hálózatkiépítést meg mindenféleképpen el kéne végezzem, nem árt érteni hozzá, akár a mostani sulimban akár átrakják a Szilibe.
Egyetemre nem lenne pénzem ösztöndíjhoz meg hülye vagyok úgyhogy az kilőve, kivéve ha addigra nem nyerünk a lottón.
Na de ki tudja, hogy mi lesz még 3és fél múlva... ha vki ismer olyan embert szóljon legyen szives
Köszönöm mégegyszer a segítséget és a tanácsokat -
olizsoli
tag
* A programozás viszont érdekel, de azt csak jövőre fogjuk venni tavaly volt honlapszerkesztés meg az ien alap dolgok, idén excell meg képszeri jövőre Acces meg programozásba is belemegyünk, ha jól tudom
de először az ecdl-eket tesszük le tavaly megvolt 4 idén eddig 1 meg lesz még 1 jövőre meg adatbázis -
olizsoli
tag
Hello!
Bp-n járok a Pataky István HSZKI-be (műszaki és infó szakközép) jelenleg 10.-es nyelvi előkészítős vagyok és jövőre angol nyelvvizsga lesz, és 5. után vszínűleg 2 évet fogok tovább tanulni szakképzésen (CISCO képzés) ami eddig ott volt helyben a suliban de áthelyezték a Szilibe, ahol jóval gyengébb a képzés, mint nálunk és hát ugye idegen tanárok is... na szóval a lényeg az lenne, hogy érdemes-e elmennem a 2éves szakképzésre, vagy inkább próbálkozzak egy főiskolával? esetleg 2 év szakk. és utána fősuli?
a fősulitól azért tartózkodom, mert utálom a fizikát meg a matek se a kedvencem, a kémiát meg egyenesen rühellem.A törit a magyart az angolt az infót szeretem, elektronikából az elmélet jelenleg tanult részein elalszok, kapcsolási rajzokkal egészen elvagyok, csak az a sok törvény ne lenne, fizikából is azt utálom...Gyakorlati részével egyelőre sajnos még nem foglalkoztunk mivel idén van először elektrónk és most alapozunk... na de az olyan unalmas:S most pl a mágneses terekről tanultunk amit már általánusba is utáltam fizikán...
Szóval arra szerettem volna ezzel kitérni, hogy hol lenne érdemes továbbtanulnom és, hogy azzal kb-ra mennyit tudnék keresni, mert ma az a fő szempont egy továbbtanulásnál, hogy az adott munkaterületen mennyit lehet keresni majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Riasztó topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest