- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- eBay
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Microsoft Word topic
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz Dananto #62412 üzenetére
Mivel volt itt olyan autós akksim, amit a hagyományos töltő nem töltött fel, illetve ki is purcant a töltő tőle, ezért - is - kellett másik töltő. Kipróbáltam rajta a "RECOND" programot, amivel el volt 1 teljes napig, aztán szépen feltöltötte az akksit.
Egy teljes program addig, míg átáll csepptöltésre lehet akár 2 hét is egy lemerült akksinál, mivel előbb megy a "RECOND", aztán a töltési ciklus, aztán 10 napig csak figyeli az akksit, hogy mennyire tartja a töltést, majd utána áll át csepptöltésre. Az MXS 5.0-ból is kétféle van, amiból az egyikben azt hiszem, hogy van egy gyorsabb töltési program is. Viszont az áruk elég húzós egy töltőhöz képest. A sima átlag 25000Ft. Nekem ebből sikerült egy régi ismerős helyen egy - szerintem - rosszúl beárazott példányt megvenni 19000-ért. Nem bántam meg.2 darab kábelt adnak hozzá, amiből az egyik egy hagyományos csipeszes, a másik csavarozható sarus. De lehet hozzá venni olyat is, amit a szivargyújtóba lehet dugni és azon keresztül tölti az akksit.
Más:
A mocim 1 hete nem volt beindítva és szándékosan ponyva nélkül tartottam. Rátöltöttem az akksijára és indítottam.:
https://www.youtube.com/watch?v=0xGu3ObCPAk
kcsa: Nekem is ajánlgatták, de utána is olvastam azoknak a töltőknek. Az egyiket egy barom - mint "brszállító" - a Vaterán 9-10000-ért árulta, miközben az ALDI-ban azt anno akciósan 3000Ft volt. Ez volt az a töltő, ami képes volt szintén simán kinyírni akksikat, mert túl magas volt a töltőáram. Nem megbízható. Viszont amit a Lidl-ben árultak, azzal a legtöbb embernek jó tapasztalatai voltak. Ezeken egyébként nincs "Recond" program. Viszont van egy kb 10000Ft-os - asszem Banner - töltő, amin van.
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz Dananto #62309 üzenetére
Nem. Sajnos még nem volt hozzáértőnél, aki finomhangolta volna. Motoros kollégáim megnézték, rúgás alapján van a motorban kompresszió, és jó az állapota. Nem fogom így visszavinni, és valahol venni egy másikat, aminek bármilyen rejtett hibája lehet. Az meg a másik, hogy ennyi szaladgálást nem ér nekem az egész. Ha ez nem lesz jó, akkor marad a bringa. Ha évekig jó volt, ezután is jó lesz (versenyszerűen kerékpározok egyenként).
Szóval reménykedek, hogy hétvégére minden apró hiba kiderül, és minden be lesz állítva, úgy jónak kell lennie. -
titán
válasz Dananto #60122 üzenetére
Kerestem hozza akkor manualt, de nem talaltam magyart. A kymco allitolag a jobbak kozul valo, meg azert taiwani cucc, jobb minoseget kepvisel mint a motowell es a tobbi kinai hulladek robogo. Olajat jo fajtat tegyel bele. Mast erre nagyon nem lehet mondani, hasznald egeszseggel. En mondjuk inkabb vettem volna egy ilyesmi jogot pl, de kinek mi jon be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Gyúrósok ide!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...