-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
Attól függ milyen Jog-od van... A 2JA-s nak 3 literes tankja van, a 3KJ-eknek már 4 literes. Egyébként Japánban nem nagyon mennek ezekkel, mert 30Km/H fölött ugyebár egyfolytában villog a SPEED felirat a müszerfalon, ha észrevetted... Vszleg ezért 3-4 literes a tankjuk. A sebességnek ára van... Aki ezzel nem ért egyet, az a fizikával sem.
Explosión de dos tiempos
-
ToRR3nt3
senior tag
Az nekem is soknak tűnik. Az enyém Artistic Spec., gyakran megyek full gázzal, és csak 3,8-at eszik 100-on. A vége meg olyan 65 körül van. Kicsit elavult gép már de nagyon megy. Egyébként nem tudok hozzá benziszűrő betétet venni. Még egy boltban sem találtam eredeti hozzávalo betétet csak olyan átfolyósat amihez el kell vágni a benzincsövet. Azt meg nem akarom.
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
Yaye
őstag
Áh, én két hétig nem ülhettem rá, mert a márkaszerviz ekkora határidővel tudott időpontot adni az 500as revízióra, én meg már túlléptem az 500at mikor észbekaptam és bejelentkeztem
Ja, még annyit hogy a gyári fojtást (ha van) az első revíziónál a márkaszerviz 7k pénzért készségesen és szakszerűen eltávolítja (ez több helyen is van a gépben, és vágással és hegesztéssel is jár, nem csak két mozdulat)
[Szerkesztve] -
wedlock
tag
Látod azt nem tudom hogy az olaj meddig birja....Nem én használom a robajt,csak néha megnézem hogy van e benne olaj.Saccra azt mondanám hogy 5000 km-enként érdemes kicserélni.Elvégre az a nem egészen 1 lityó olaj ami belemegy nem egy nagy összeg..
Csajokat a paplan fölé,éljenek a kezek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Óra topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Formula-1
- Trollok komolyan
- ASUS routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest