Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
Úgy érzem egyelőre akkor maradik a 3080 nál, aztán majd ha váltok akkor megnézem aktuálisan milyen lehetőségek lesznek. Sok érdekes kommentet olvastam. Köszi.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Az lenne a problemám, hogy nehezen tudok dönteni 2 vga között. Eredetileg egy RTX 3080 10gb volt kinézve, de valaki említette az AMD RX 6800 16Gb os kártyáját. S most elakadtam teljesen, hogy melyikkel járnék jobban. Tudom, tudom nem ezek a legfrissebb vga-k, de most kell gép, s ezek az opciók vannak.
Ebben kérnék kis lökdösést valamelyik kártya iranyába.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Balazska90 #137699 üzenetére
Egy PS4-ről portolt játékról beszélünk. Elismerték a készítők is, hogy nem sikerült PC-re jól optimalizálni. Ki is fogják javítani, amit lehet.
Nem ez a standard, de úgy állítjátok be mintha innentől kezdve ez lenne a minimum elvárás.
MGS is konzolos cím mégis jól sikerült port volt. -
egyedülülő
őstag
Szia!
Azt jól értem, hogy 4k-ban szerettél volna játszani a 1060-al? 150 000 forintért a "legerősebb" amit vehetsz az az 5700XT, de lehetnek driveres meg egyéb gondok. Zöld oldalon ezen pénzért max sima 2070 jöhet szóba Gyengébb mint az 5700xt, de berakod és megy gond nélkül.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Hegyirabló #137464 üzenetére
12 hírdetés lehet az aprón egyszerre, szóval belefér.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Hegyirabló #137455 üzenetére
-
egyedülülő
őstag
-
egyedülülő
őstag
válasz
Mcray #137238 üzenetére
Azért a cyberpunk pont az a játék ami fog kérni rendesen. Open world és nem öt fát, meg hat követ kell majd a képre rakni. Támogatja a Ray tracing et, szerencsére a DLSS 2.0-t ami viszont jó. Szerintem még ha fix 60 fps-t is szeretnél majd akkor is le kell húzni a grafikából, effektekből rendesen.
Ha belepofázhatok azt mondanám, hogy 2060 alatt ne gondolkozz ha a cyberpunk-ot élvezni is szeretnéd.
-
egyedülülő
őstag
válasz
bulikavagyok #137131 üzenetére
Ne felejtsd el beleszámolni az itthoni sarcokat.
-
egyedülülő
őstag
válasz
bulikavagyok #137126 üzenetére
Szerintem drágább lesz jóval a következő széria. A jelek erre mutatnak legalábbis.
-
egyedülülő
őstag
válasz
TheNewDawn #137107 üzenetére
Sorolj fel akkor pár ilyen játékot, ami akkora durranás, akár privátban is, hogy ne legyen off. Nagyon gyér a felhozatal, főleg PC-n.
-
egyedülülő
őstag
válasz
TheNewDawn #137018 üzenetére
Néztem a lapját és a ram is megfelelőnek tűnik.
-
egyedülülő
őstag
válasz
TheNewDawn #137010 üzenetére
Magam is így gondolom.
-
egyedülülő
őstag
válasz
TheNewDawn #137003 üzenetére
Nekem is megvan a Gta V és multiban, minden csutkára rakva se nagyon volt fps anomália, még nagy hirigek közepette sem, pedig az csak egy 6700k. Egy 3600 nak simán bírnia kellene.
-
egyedülülő
őstag
válasz
kolopele #136953 üzenetére
Ezt értem. Nekem egy sima 2070 van a gépben jelenleg és bizony kimaxolja a kártyát. Itt a fórumon is ezer ember mond, ezer dolgot, hogy mi meddig jó. Mint mondtam még lehet nézni pár videót arról amit fentebb mondtam, ha kell elküldöm privátban, hogy lásd, nem a mundért akarom csak védeni. Egy 1080ti-t egy 6700k ki tud hajtani és nem 60-70 fps-el. Inkább 90-100.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Pkc83 #136949 üzenetére
Nem kell sokat keresgélni a neten, hogy tucat videót találj, tucatnyi játékkal, 6700k+1080ti párosítás kapcsán. Meg lehet nézni, hogy bizony kifacsarja a 1080ti-ből amit kell. Gpu usage általában 95-100% között ingázik.
Nem akarok én semmit reklámozni, jobb az új proci, de öntsünk azért tiszta vizet a pohárba. -
egyedülülő
őstag
válasz
h1ght3chzor #136946 üzenetére
Egyelőre az nvidia azt javasolta mindenkinek, hogy emeljenek árat a jelenlegi 20xx széria esetében. Így a 30xx széria még drágább lehet legalább.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy sima 2070-ről melyik az a vga amivel érdemi előrelépést lehet tapasztalni? Nézegettem a 2070 Super, 5700xt, illetve a sima 2080-as karikat. Esetleg egy használt 1080 ti habár azokból már nincs garis ami kizáró ok.
-
egyedülülő
őstag
Volt már rá példa, hogy nem garanciázták a cuccot, mert kinai, nem hivatalos forrásból szerezték be, azaz a gyárból elcsaklizott vga-k voltak. Azért olyan jók az áraik sokszor, a drágább cuccoknál, mert a forrásaik nem mindig legálisak.
Mástól hallottam az infót, azt hozzáteszem.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Anyám gépébe lakott eddig egy hd 6770 2GB vga ami beadta az unalmast. Keresni szeretnék neki valamit, de a keret amit erre költene max az 20-25k. Melyik az a kártya ami ugyanazt hozza, esetleg jobb és az áron belül van? Zöld vagy piros mindegy.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
egyedülülő
őstag
Szerintetek mi éri meg jobban most, hogy az amd cuccokra fogják optimalizálni a játékokat? Lesz ennek komolyabb hatása a jövőre nézve? Vásárlás előtt állok ezért vagyok rá kíváncsi.
GTX 670 xy 2Gb
GTX 760 xy 2Gb
HD 7950 xy 3Gb -
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Lassan összeáll egy konfig amit elkezdtem összerakni. Viszont a VGA kapcsán még mindig döntésképtelen vagyok, holott már nem először kerül elő nálam ez a kérdés.
A választék a GTX 760-ak maximum 2Gb-s modelljei közül lehetőleg a legjobb, vagy egy HD 7950 3Gb abból is inkább VAPOR-X vagy valami hasonló érdekelne. Végül ott a GTX 670, de abból is maximum 2GB-s modell játszik főleg ha találok jó áron.
A Battlefield 4 esetén már bejelentették hivatalosan is, hogy jobban fog futni ATI kártyákon, hála annak, hogy az AMD beletenyerelt a jóba. Ezek után nem kérdés nálam, hogy a többi cég is hajlani fog ebbe az irányba, ha egy olyan óriás mint az EA beállt a sorba.
Kérdés, hogy megéri e ezek után az én esetemben mást választani a 7950-et leszámítva. Másik, hogy a három kártyatípus közül ti melyiket javasolnátok leginkább. Van e valami márka ami kiemelkedik a többi közül, ilyenek. Gondolom a téma volt már tárgyalva párszor csak én lemaradtam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Asus ROG Strix GTX 1080 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
- Inno3D RTX 4070 Ti iChill X3 12G
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest