Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- F-Secure termékek
- OpenMediaVault
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Rég foglalkoztam ezzel a témával, előre is bocsi ha hülyeséget kérdezek.
Van jelenleg egy laptomom amiben egy 1660ti van, elég gyengének érzem már szegényt és gondolkodtam, hogy össze rakok egy gépet.
Nem nagy a keret így csak használt cuccokat nézek.
A kérdés az, hogy melyik videókártya lenne minőségi ugrás ehez képest? Mindegy melyik márka.
A keret (használtan) 50-60 ezer forint lenne.
Ha ajánlanátok több alternatívát is azt nagyon megköszönném!
Köszönöm előre is a segítséget! -
mqm
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #131182 üzenetére
Nem az életem már annyira a kockulás szóval minnél olcsóbb annál jobb
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Ma megadta magát az 5 éve vásárolt kártyám! (RIP) GTX 780 volt a dárga..
Mi az ami ezt a szintet tudja ma? Inkább használt érdekel, akár régebbi darab is (Persze azért ennél ne régebbi).
Nvidia párti vagyok.(Bár ha AMD részről ha meg tudtok gyözni akkor akár azt is átgondolom.)
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv,
P. -
mqm
senior tag
Mi ez a passive hűtés hype??
Egy alacsony fordulatszámon pörgő normálisabb ventinek a hangja kit zavar?
-
mqm
senior tag
A Microsoft részletezte a DirectX 12 új funkcióit
Eme cikk olvasása közben felmerült bennem ,hogy lecseréljem a 780-t egy 290-re.. Szerintetek badarság lenne?
Félek ,hogy kimaradok a jóból az Nvidia-val. -
mqm
senior tag
Szerintem ezzel a szériával ne tervezz dx12-re. (maximum AMD GCN lehet nyerő oda ,de ki tudja mi ebből a mese..) A kolléga lényegre törő kérdést tett fel. Ha nem szükséges a itx méret akkor jobban jársz egy normál méretű vga-val pénzben és hőmérséklet/zaj miatt. 960-760 között szerintem meg az ár döntsön mivel közel azonos a teljesítmény. (mondjuk ha első pontra vissza kanyarodunk és lényeges az itx akkor 960 az alacsonyabb fogyasztás végett!)
-
mqm
senior tag
-
mqm
senior tag
"Milyen videókártyát?".. Biztos jo topicot olvasok?
Inkabb AMD vs Nvidia.. Mellesleg nekem NV kártyám van és 3 centit nőt a penisem a váltás óta!!! :-o
-
mqm
senior tag
válasz
Tarisznyarak #61689 üzenetére
960 túlárazott, 280 vs 760 kb egy szint.
280-at mondanám az ára (már ha persze olcsóbb) és a 3gb vram miatt. -
mqm
senior tag
válasz
maxxenergie #61686 üzenetére
Kár a szóért!
Én privátban dobtam neki pár linket amit érdemes lenne megvenni.. Kb annyit is ért. -
mqm
senior tag
válasz
bulgesz777 #61669 üzenetére
Inkább ph-n keress egy megbízható eladót ha lehet személyes átvétellel. Ha alaposan utána jársz az eladónak valamint a terméknek (ami itt azért nem olyan nehéz..) nem hiszem ,hogy gond adódhat. Én full paranoid vagyok.. De eddig még nem szívtam meg!
(kopp-kopp)
-
mqm
senior tag
válasz
bulgesz777 #61662 üzenetére
Megéri!
Persze ha van még rá garancia és tuti ,hogy meg is érkezik! -
mqm
senior tag
válasz
Pasadena83 #61617 üzenetére
-
mqm
senior tag
válasz
bulgesz777 #61614 üzenetére
A 280x egy át nevezett olcsosított változata a 7970-nek.. Szvsz 7970-el jobban jársz, plane ezzel az msi-vel!
-
mqm
senior tag
válasz
bulgesz777 #61609 üzenetére
Nem akarok beleszólni a nagyok dolgába , de én ezt az 1. Zafírt vennem 48 000 Ft-ért ha az eladó megbízható. Ha nagyon nem jön be sztem akkor is el tudod passzolni ilyen áron hp-n..
U.i.: Sztem akár egy gtx760-ban is érdemes lenne gondolkozni. Persze ha NV nincs ki zárva. -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek kár lenne lecserélni egy MSI r9 290-et egy GTX780-ra?
Üdv,
P. -
mqm
senior tag
-
mqm
senior tag
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni ,hogy a tuningpotenciál szinte minden kártyában ott van ,így számomra az nem szempont. Az érdekelne,hogy egy ALAP 7950 es egy ALAP 760 között melyikkel járnék jobban. Úgy hallottam NV-n van ,hogy kevesebb fps-el de mégis simábban futnak a játékok. Nem tudom sajnos ennek igazság tartalmát, mivel eddig csak AMD kártyám volt...
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy AMD vagy Nvidia kérdésem!
Szerintetek Asus HD7950 vagy Asus gtx 760-670?
+ 1 Bonus kérdés: Mi különbség a 670 es a 760 között?! -
mqm
senior tag
Egy kósza felvetés volt csak.
Amúgy Ref. hűtős így valószínű porszívó effektust játszana, és szerintem a tápom se bírná sajna.
Nem igazán ismerem ezt a kártyát, így nem tudom mik a buktatói. De ahogy leírtad nem dobta bele magát a szívembe. Köszönöm a segítséged.
Próbálok minden alternatívát átjárni addig amíg van időm.Szóval lehet még bőszen írogatok ide még majd a közeljövőben.
-
mqm
senior tag
válasz
szabonagyur #29971 üzenetére
Srácok 6990-ről véleményetek? Lehet tudnék szerezni garisat 7950 helyett!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest