Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nixon18
senior tag
válasz
Hannibhál #102090 üzenetére
Igen, így értettem. De ezek szerint jól sejtettem
Van már egy EVGA 1080SC-m, amivel teljesen meg vagyok elégedve, szóval nem emiatt kérdeztem. Csak a legtöbb kártyánál pártíz MHz pluszt láttam feltűntetve "turboként". Az érdekelt, hogy hasonló-e a helyzet itt is, mint a processzoroknál.De megkaptam a választ. Köszönöm!
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire tartozik szervesen ebbe a topikba a kérdés, ezért off-ba is írom.
A most megjelent 1070Ti kapcsán merült fel bennem a kérdés - nézegetve a gyártói spec listákat. Van gyakorlati haszna az (jelen esetben 76 MHz) 50-100 MHz körüli turbo boostoknak?
-
Nixon18
senior tag
Erre valaki?
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kéni. Kinéztem magamnak a gtx970 4 gb-os kártyát. Ennek a teljesízménye és a használt ára (3 év körüli garanciával) is megtetszett. Viszont érdekelne, hogy szerintetek melyik gyártó kártyáját válasszam. Ebben tudnátok tanácsot adni?
Egyébként a konfiguráció a következő:
Cm silencio 425
Asrock z97x killer
I7-4790k cm evo 212-vel
2x8gb kingston hyperx fury 1866 mhz
FSP Aurum 500w
Kingston 120gb ssd
WD blue 2tb
2 db Dell u2312hmA felhasználás első sorban munka lenne (archicad, 3dsmax, photoshop, illustrator, vegas pro)
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hálózati / IP kamera
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- SzoftverPremium.hu
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest