- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeee
senior tag
full hd-ban csak jelenleg, lehető legmagasabb beállításokkal, hogy a 60fps meglegyen. Nem tudom hogy megszokás kérdése-e, de nekem a 40-50 fps már nem sima, szaggat. De most ebbe nem szeretnék belemenni és vitát nyitni róla. Illetve az oculus rift 90 fps-e fontos szempont. Már nem vagyok fiatal, nem játszom valami sokat, de... Akárhogy nézem a teszteket, videókat, az OR-el újra belemerülök. Teljesen más világ, mint a monitort/tv-t nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
EZ alapján számomra elég egyértelmű.
A kevesebb VRAM miatt lehetnek gondok, de mivel a gamerek 90%-a idehaza még 1080p ben játszik szerintem elég lesz az is.
Árban pedig 3e Ft a különbség.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
CactuS
Arcképgyáros
Engem a másik oldala érdekelne, a bányászat hidegen hagy, nem azért, mert ne kellene az "ingyen pénz", csak nyilván, mindig az elején jó ezekbe beleugrani. Én azért kérdeztem, hogy vajon a normálisabb áras 1060/1070-esekre heteket vagy hosszú hónapokat kell vajon várni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Weareus
addikt
Milyen releváns információ alapján jóslod úgy, hogy néhány hónap és vége? Csak mert, ha így lesz, akkor megvárom, és a mai árak töredékéért fogok venni valami ütős vga-t. Tuti nem lesz áruk majd, amikor mindeki ki akar szállni belőle.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
kolopele
nagyúr
Hát ja. Én a két 1080 - at adtam el 300 ezerért miután megvettem az 1080 TI - t ( több mint 100 ezer mínusszal, ugye nem a haszonszerzés volt a cél), de inkább veszek belőle még egyet mintsem eladjam ilyen "nyár van" kifogások miatt. Eddig is voltak nyarak, mégsem adta el senki a kártyáját.
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
Szerintem kár háborogni,sokan nem minden nap járnak ide olvasgatni,sőt lehet hónapok,évek óta nem néztek fel ide,vagy most akar kártyát venni,és először találkozik a jelenséggel.Ezek a különböző fórumok azért vannak,hogy kérdezzen az ember.Ha valaki már unja,görgessen tovább,nem kötelező válaszolni senkinek.Szerintem...
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
elfelejtette
veterán
Vagy esetleg a nagyobb felbontásban szűrők nélkül jó lehet, plusz néhány extra gpu igényes effektet közepesre visszavéve.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
egyedülülő
őstag
Volt már rá példa, hogy nem garanciázták a cuccot, mert kinai, nem hivatalos forrásból szerezték be, azaz a gyárból elcsaklizott vga-k voltak. Azért olyan jók az áraik sokszor, a drágább cuccoknál, mert a forrásaik nem mindig legálisak.
Mástól hallottam az infót, azt hozzáteszem.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest