Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
Volt már rá példa, hogy nem garanciázták a cuccot, mert kinai, nem hivatalos forrásból szerezték be, azaz a gyárból elcsaklizott vga-k voltak. Azért olyan jók az áraik sokszor, a drágább cuccoknál, mert a forrásaik nem mindig legálisak.
Mástól hallottam az infót, azt hozzáteszem.
-
Pécsi gyerek
addikt
Szerintem kár háborogni,sokan nem minden nap járnak ide olvasgatni,sőt lehet hónapok,évek óta nem néztek fel ide,vagy most akar kártyát venni,és először találkozik a jelenséggel.Ezek a különböző fórumok azért vannak,hogy kérdezzen az ember.Ha valaki már unja,görgessen tovább,nem kötelező válaszolni senkinek.Szerintem...
-
kolopele
nagyúr
Hát ja. Én a két 1080 - at adtam el 300 ezerért miután megvettem az 1080 TI - t ( több mint 100 ezer mínusszal, ugye nem a haszonszerzés volt a cél), de inkább veszek belőle még egyet mintsem eladjam ilyen "nyár van" kifogások miatt. Eddig is voltak nyarak, mégsem adta el senki a kártyáját.
-
-
zeee
senior tag
full hd-ban csak jelenleg, lehető legmagasabb beállításokkal, hogy a 60fps meglegyen. Nem tudom hogy megszokás kérdése-e, de nekem a 40-50 fps már nem sima, szaggat. De most ebbe nem szeretnék belemenni és vitát nyitni róla. Illetve az oculus rift 90 fps-e fontos szempont. Már nem vagyok fiatal, nem játszom valami sokat, de... Akárhogy nézem a teszteket, videókat, az OR-el újra belemerülök. Teljesen más világ, mint a monitort/tv-t nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest