Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Na itt jönne jól egy Freesync monitor + 290X... akkor nem lenne tearing
Vagy a Vsync-et belőni 30FPS-re fixen. Csak az alá ne menjen... Egyébként simán szokható a 30 FPS is nálam, ha nem ugrál felfelé. Az tud zavaró lenni, ha néha 60 és smooth, néha meg beesik és jön a tearing is... -
Az a táp 396W maxot 12V-on (elméleti sík)... de igazából azt sem éri el mert van más feszkó is a keretben.
Mondjuk tud 300-at a CPU és a GPU felé a keretből, 96-ot elvisz a többi... akkor abból él a max 250W TDP GPU meg a 95W max proci (hivatalosan)... és még kitudja mi más csüng a 12V-on...Sose centizném ki ennyire.
-
-
crazylover
csendes tag
-
-
nimfas
addikt
(#63898) KAMELOT Neked is köszönöm a választ
Yaken: Első körben alaplap és cpu csere lenne, aztán meglátom mennyire lesz vészes a vga.Jelenlegi cpu 2,66 helyett 3,6-on megy simán, de az újabb játékok alatt ezek szerint CPU limit van, az új configgal pedig VGA limit lenne, ezért gondoltam kompenzálni a dolgot egy közepes kártyával?
Kicsit aggaszt a 750Ti 128bites mivolta... vagy felesleges ezen agyalni?
Ja bocs... lemaradt: ha lehet inkább újat vennék....
a 960 árban már kicsit számomra elszállt
64-76eFt
750 Ti pedig: 40-61eFtMég egy: esetleg megfizethető dx12-es kártya a piacon? A jövőre is gondolva....
-
SRII
őstag
köszönöm!
Az árat illetően nem sokat tudok mondani! Minél olcsóbbat szeretnék ami a játék beállításait nézve elég.
Drágát nem szeretnék mivel úgy is csere lesz, ideglenes megoldásnak kell....
Láttam a hd 7770 elég jól szerepel , azt nem tudom ennek mi a gtx ellenfele sőt az új elnevezését sem tudom.(R? valami) -
bl0ck
tag
Egyenlőre nem írnám le, mert ha arra esik a választás, tuti elviszik előlem, de ha megvan mi lesz leírom.
Hopp az a 10k...pont nem akartam 70k-t adni kártyáért, de most kínkeservesen rászántam magam.
280-ak ilyen 295-300-305mm hosszúk, nekem meg a 295 neccesen befér talán, de 4 kábelt át kell húzzak akkor, és majdnem beleér a hdd keretbe.(#63624) Zedz:
Nem tudom hol számít, hogy mennyi a bit száma, de azt mondják az állítólag hozzá nagyon értők, hogy nem számít, hogy 128 bites, mivel új kártya, nem rég jött ki......
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- Asus ROG Strix GTX 1080 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest