Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
SpongyaBob #81502 üzenetére
Azért tegyük hozzá hogy olyan szempontból parasztvakítás ha csak ez alapján választ valaki kártyát. (Pl. a 980ti is csak 6gb), tehát a kártya ereje hamarabb elfogy. Ettől függetlenül jól is jöhet, tehát nyilván egy plusz extra. FullHD-ig teljesen rendben van a 4 is.
A magasabb fogyasztás nem igazán a számla miatt probléma. Hanem ugye akkor jobban is melegszik a kártya, a magasabb hő nem tesz jót az alkatrészeknek sem.De azt tegyük hozzá hogy anno mikor megjelent én írtam hogy ~2- maximum 3 évre érdemes nv-t venni, hosszabb távra pedig amd-t. Ezt a 2 évet már lassan kiszolgálta a kártya, az nv-nél sajnos nagyjából ekkora intervallumra szoktak tervezni előre.
Lehúzva szerintem sehol sincs a 390, legalábbis én nem érzem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OpenMediaVault
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tasker
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Macrodroid
- Yettel topik
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GT 1030 2GB LP OC
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest