Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
SpongyaBob #81502 üzenetére
Azért tegyük hozzá hogy olyan szempontból parasztvakítás ha csak ez alapján választ valaki kártyát. (Pl. a 980ti is csak 6gb), tehát a kártya ereje hamarabb elfogy. Ettől függetlenül jól is jöhet, tehát nyilván egy plusz extra. FullHD-ig teljesen rendben van a 4 is.
A magasabb fogyasztás nem igazán a számla miatt probléma. Hanem ugye akkor jobban is melegszik a kártya, a magasabb hő nem tesz jót az alkatrészeknek sem.De azt tegyük hozzá hogy anno mikor megjelent én írtam hogy ~2- maximum 3 évre érdemes nv-t venni, hosszabb távra pedig amd-t. Ezt a 2 évet már lassan kiszolgálta a kártya, az nv-nél sajnos nagyjából ekkora intervallumra szoktak tervezni előre.
Lehúzva szerintem sehol sincs a 390, legalábbis én nem érzem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Külpolitika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest