-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
Egy i5-9600K-val meddig érdemes videókártyában elmenni? Z390 az alaplap.
U.I: A felbontás FHD -ban és vagy 2K-ban.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz VGNGR #142210 üzenetére
Hát, aki akar vásárolni most tud. Én speciel max 100 amit adnék érte +- 20% de akkor az már nagyon de nagyon kellhetne. 3070-et vennék majd ha jól árasítva lesz max., addig a spaklis 1660S bőven elég... (nekem).
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Redplee #142344 üzenetére
Sőt az akciós termékeket sem lehet állítólag tömegével vinni. Az ügyfélszolgálat szerint.
GeForce NOW Founders ez micsoda? Keresgettem , de nem igazán találtam rá ...
Illetve 3070-ből mi lehet a jó választás ,gyártó és azon belül? Túl sok a variáció..[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
The business forever : [link]
-
arcitec
addikt
válasz Redplee #143049 üzenetére
Meg majd mennyivel olcsóbb fog lenne várd csak... mondjuk majd a super ami még jobb is lesz spaklival. Szóval ha megvetted használd, mert meg nem érte az tuti, drága volt az így is már bocsi . Olyan mint az autó főleg, hogy nem akcióban volt .. értéktelenedik nem kicsit ...
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Pécsi gyerek #143329 üzenetére
Mint ahogy ez is.. okostóni ...
-
arcitec
addikt
válasz CzKrys #143463 üzenetére
Jaaaa? Csak halkan írom, hogy a Gaiward 1660S 1 éve megy tökéletesen hibátlanul, bent a gépházban és csak akkor látom ha max. évente 1x ki van porolva. ( Egyébként meg nincs semmi különleges a kinézetében, egy videjókártya és még lehet világít is) . Ja és igen, volt vagy 75eft spaklival Bár az 50eft-hoz képest túlárazva vettem ...
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Meggyi001 #143813 üzenetére
150-nél nem ér többet még az is sok lenne érte.. Túlárazott termékek ezek, nem kellene venni , oszt szépen beállna az áruk..De a népnek nincs jobb dóga, mint játszani akár milláért is és még panaszkodjon valaki, hogy nincs jó világ ..
-
arcitec
addikt
válasz Bodor #143828 üzenetére
Miért nem veszel nem F-es procit akkor lehet videókártya sem kellene. Ez nem lehetne jó? : [link]
De ha itt nem találsz ajánlást, felhívnék bolto(kat) esetleg szervizeseket hátha. Én pl így vettem memóriát , tápot(és nem az itt ajánlottat vettem végül is) és mindegyik bevált. Azt a boltot hívd fel többek közt, ahol vennéd.Persze egy ajánlást is csak javaslat szinten kell érteni, dönteni neked kell...[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz kolopele #143853 üzenetére
225 az nem 200 de egyébként egyetértek. Nem érnek ezek annyit. Amikor egy príma min 55" oled tv olcsóbb mint ez a 300-500eft kártyák... A fogyasztás vitte fel az árakat, mint most is..
Mindent annyiért lehet eladni amennyiért elviszik és ez nem egészségügyi vagy napi szükségleti termék, hanem szimpla szórakozás ... Nincs miről beszélni .. Én sem adok nem 200 -at , sőt kevesebbet sem értük. Ha megtehetném akkor sem ..[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz kolopele #143858 üzenetére
Ez egy teljesen rossz megközelítés már bocsi. Kicsit az árazd le a krumplit esete rémlik fel.
Tehát nem nem és nem a 2080 Ti sem ért annyit k@vára nem. U.I ha a 2080 TI 900e lett volna akkor most a 400e-es kártya meg ingyé lenne mi? Ne má-... JA és nem arról van szó, ha megteheti vegye vigye .. Az értékéről van szó ... Mert az ami nincs az árához képest ..
Elfogadom én a TE értékrendedet, nincs azzal semmi baj, Te is leírtad és én is ...[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz carl18 #143955 üzenetére
Már bocsi, de én meg azt látom az írásodból, hogy TE nem kicsit , nagyon de nagyon rosszul látod. Nézzed meg az árakat és mingyá láthatod, hogy nem akar senki ingyé, hanem csak reális áron. Nem mindegy. Honnan is veszed TE azt hogy ingyé.... ( bár persze ki ne fogadná el,de az egy másik játék ...)
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Alza 3090
Azért ha azt mondjátok a csúcs az mindenben drága, akkor ez csak csak nem 1 milla...[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz jozefgucci1 #144328 üzenetére
Ebből is látszik olcsón adtad..
-
arcitec
addikt
válasz bozsozso #144331 üzenetére
Nem mindegy mi neve képe? Szerintem nem nem az eladók a hunyók, hanem azok, akik megveszik az emelt áron, mert lett egy késztetése, hogy márpedig venni, cserélni kell. A kereskedelem is ezen emberi gyengeségen működik nagy részében ...
Ez van, az emberi humán agy átlag szintje, az átlag alatti ...[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz kolopele #144334 üzenetére
Én simán, csak elvből nem. Áldom a szerencsémet, hogy 1 éve újítottam komplett. Egyébiránt bocsi. Csak a felvetőnek válaszoltam, akinek nem inge ne vegye magára. Mindenki
azt vesz amit akar, egyébként meg tutira sokan erőn felül veszik, én azokra gondoltam ..[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz weres78 #144600 üzenetére
Nem jól tudod. Persze annyi árat ír ki amennyiért el tudja adni. -(Bár még ez sem tuti , mert léteznek hatósági árak is.)- DE, ha már kiírta és a vásárló arra az árra reagál, akkor annyiért KELL ADNIA. Ha elírta az bizony bukta. Vásároltam már így , elfelejtették az akciós árcédulát bevenni és hát bizony azon az akciós áron kellett adniuk. Így jártak. Szóval nem kell valótlanságokat terjeszteni,mert az is káros...
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz bepken #144605 üzenetére
A puding próbája : [TriXX 8.0.0]
-
arcitec
addikt
válasz BerserkGuts #144608 üzenetére
Egyáltalán nem biztos amit állítasz. Az elektromágneses jelenség és ebből adódó hang,nem egyenértékű a nagyfeszültségű áthúzással, amit linkeltél annak se füle, se farka. A nagy trafók is búgnak, akár (áramszolgáltatói) és még is mennek.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz KrisztianH17 #144648 üzenetére
Értelmetlen a kérdés felvetés, mert miért is kellene fejleszteni? Az valahogy hiányzik, mert akkor még-még csak lenne értelme.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz pecccccccca #144854 üzenetére
Akár hogy is, ha valak(ik) azt írják, hogy kerreg akkor az gáz és nekem sem kellene. Megveszem és működjön, főleg nem kifli áron. Egyébként az meg hogy bazári kinézet, hát kit érdekel, ha teszi a dolgát, no meg az sem sokat számít ha 70 fokos nem is sok az. MŰKÖDJÖN ahogy kell ez a lényeg,ha meg túlmelegszik és vagy kerreg, akkor az szar ..
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz beyruth82 #145197 üzenetére
Olvasgass csak visszafele a topicban. Most nem lehet reális áron venni, ezért az összevetés sem lehetséges, mindenki annyit kér érte amit nem szégyell.. Szóval az ár/érték összevetés/arányosítás valós értéken még odébb van. Aki teheti az most nem vásárol ...
-
arcitec
addikt
válasz Hegyirabló #145292 üzenetére
Esetleg meg lehet próbálni venti cserét,akár még sokkal jobbra,halkabbra is. Nem tusom van-e rá topik akár,vagy valami infó. ( Ha persze hozzá lehet férni). Mert ha valóban a vásárlási árat adnák érte az nem kicsi bukó.
Apropó, végül milyen monitor maradt? Azzal is mit szívtál.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Hegyirabló #145307 üzenetére
Lenne linked a technológiáról? Még nem hallottam róla ...
[ Szerkesztve ]
-
-
arcitec
addikt
válasz kolopele #145412 üzenetére
Ezt nem értem: FHD esetében nagy eséllyel kell egy erősebb proci egy ilyen kártya alá, magasabb felbontás esetén viszont már nem lenne gond vele.
Mit jelent az, hogy magasabb felbontás nálad és hogy azt jobban viszi?Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz kolopele #145421 üzenetére
Ok köszi mindkettőtöknek. De nem értem miért kell alacsonyabb felbontásra erősebb proci. Szóval ez volt az eredendő kérdező szándékom. Mert 2K -ra ha jól tudom GPU is kell,mert pl a 1660S állítólag oda már kevéske lenne. U.A hardver ami 4K-ra is jó, CPU/GPU fullhd-n jobban megy a proci? De miért?
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Hadeska22 #145491 üzenetére
A táp elég még egy 550W ( nekem az van ) is elég lenne. Én is tervezek 3070 -et a meglévő 550W táp mellé. Gainward 1660 Super Ghost van. Ami RDR2-ben FHD-n max 68 fok. Többnyire addig mindig elmegy, de nem tovább. A 3070-ek elvilek hűvösebbek, persze megfelelően szellőző ház az kell hozzá. Speciel most sikerült optimalizálni a szellőztetést
, úgy hogy kiválóan hűt és nagyon halk is az egész gépezet. (Most nagyon príma ) Optimalizáltam még az RDR2 és a proci sem megy el 57 fokig sem mint eddig igaz nem sokat de 55-56 fok a max. most I5-9600K .[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Melyik kártyát érdemes bevállalni, illetve zaj szempontból a Gainward is jó lehet?
MSI GeForce RTX 3070 8GB Gaming X Trio vs GAINWARD GeForce RTX 3070 Phantom illetve vagy a GAINWARD GeForce RTX 3070 Phantom GSKereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz hahakocka #145938 üzenetére
Láttam én is a PCX tesztet ellenben most találtam ezt és hát pont a negáltját írják: [link] .
De a fellelhető tesztek többsége az AMD-t mutatja jobb vételnek, ár szempontból mindenképp, (persze ha majd lehet mindkettőt kapni is) teljesítményben is kicsit jobb és fogyasztásban is. [link] . És valóban nincs driver probléma említve. Én speciel örültem, hogy megszabadultam a kályha Radeon HD7870-től a 1660S-el nem összevethető. És ha adott esetben az AMD a jobb vétel és árban nem is kicsit, akkor nyilván AMD-re váltanék ismét.
Azonban vannak akiknek az Nvidia megér annyit. Hiába mondják akár jobbnak az AMD procit én is inkább Intelt vettem, megbízható, atom stabil, jó teljesítményű a 9600K is.
(Azért egy proc fontosabb szempont mint egy VGA - szerintem) Szóval kinek mi..[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Arra gondoltam, hogy itt talán nem is a bánya a probléma. Mert, hogy bánya eddig is volt vagy nem? pl az autók-hoz sincs már chip a kecskeméti gyár is áll miatta. Itt valami más a trükk.
Csak még nem tudni , hogy mi az. Még az is lehet szándékos az egész. Kína .????[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz koko52 #145954 üzenetére
Miről beszélsz? Nem azt írtam,hogy nem jó az AMD. Mitől nem értetted. Egyszerűen 1 éve még azért jó pár gond volt az AMD-vel. Driver , nem mindegy miféle memóriát vett az illető. No meg állítólag sokkal több lap is ment gariba vissza. Ügye nem csak a prociról van szó, hanem összességében minden alkatrészében. És hidd el nem azért írtam, hanem inkább azt ha valaki a zöldet akarja akkor az azt veszi, hiába jobb akár a piros. És akinek nem csak jáccani kell az azért, meggondolja.Mindenki azt vesz amit akar. Szerintem nem rosszabb egyik sem, tökre egyformát meg egyik sem fog mutatni soha.
U.I:Igen, nincsenek chipek(nincs miből építeni) és ez a kérdés, hogy ugyan miét nincsenek chipek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest