Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Askformore
senior tag
válasz
solfilo #91585 üzenetére
Nem tudom honnan szülöd ezeket a grafikonokat, de már ezért érdemes volt beírni ide.. nem tudtam, hogy ennyit dobtak a kártyán a driverek. Amúgy most olvasgattam redditen, és a 480 elég mindenre VR-ban jelenleg, legalábbis azok szerint akik ezzel a kártyával használják.
Ez az XFX kártya egy új 500-as táppal megtámogatva jó választás lehet? De ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy nem eszik többet a 480, mint 150w, akkor nem cserélek tápot
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 Kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest