Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogdán Máté
csendes tag
Sziasztok! Hisense E7NQ modell esetében esetleg tudja valaki, hogy mekkora a belső tárhely mérete? Köszi előre is.
-
Bogdán Máté
csendes tag
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Sharp 50GP6265ES-ben hány GB RAM és mekkora tárhely van? Egy bluetooth verziószám már csak a hab lenne a tortán 🎂
[ Szerkesztve ]
-
Bogdán Máté
csendes tag
Sziasztok! Bonyolódott a helyzet, bejött a képbe egy másik márka/modell. Most az lett a kérdés, hogy Thomson 50QG5C14 vagy Sharp 50GP6265ES.
A Thomsonról megtaláltam, hogy 2 GB RAM és nettó 11 GB tárhely van benne, de a Sharpról még a hivatalos termékoldalon vagy az onnan letölthető dokumentációkban sem találtam meg ezeket az adatokat. Youtube-on is csak a Sharp 55GP6260E-ről találtam egy olyan review-t, ami említi, hogy abban 2 GB RAM és 4 GB tárhely van, de nem merek arra hagyatkozni, lévén nem pont ugyanazt a modellt tesztelik benne. Van esetleg valakinek infója a Sharp 50GP6265ES RAM/ROM adatairól, vagy tud olyan oldalt belinkelni, ahol ilyen adatokat is tartalmazó adatbázist lehet elérni?
Ha nincs ilyen, akkor valamikor elmegyek a boltba, ahol mindkettőt megtaláltam és megkérdezem tőlük. -
Bogdán Máté
csendes tag
válasz Quadgame94 #94581 üzenetére
Köszi az infót, tiszta sor. Akkor marad az eredeti választás. A tizenéves őskövület HD-ready Samu plazmánál csak jobb lehet bármi 😅
-
Bogdán Máté
csendes tag
válasz Quadgame94 #94572 üzenetére
Köszi szépen Tudom, hogy ennyi pénzért nem fogja egyik sem megváltani a világot, de ez a keret, ebből akarom kihozni a maximumot. Utána olvastam a régi nagy japán márkáknak és ahogy néztem csak a Pana meg a Sharp tudott csak talpon maradni úgy ahogy és nem török meg kínai hulladékgyártó kezébe kerülni. De nem vagyok annyira benne a tv-témában így simán lehet h rosszul értékelem a helyzetet.
[ Szerkesztve ]
-
Bogdán Máté
csendes tag
Sziasztok!
Új TV-t kérnénk a Jézuskától, az Árukereső aktuális felhozatalából nekem a Sharp 50GP6265E tűnik a legjobb választásnak. 50"-ig tudunk gondolkodni, ez a max ami elfér, ahova kerülne. Árban 130-140 közt tudunk gondolkodni, ez a konkrét típus az Aqua-nál Cetelem kártyával fizetve nekünk ~133e-be kerülne, szóval benne van a keretben.
Jó választás ez valóban a jelenlegi mezőnyben? Számomra mellette szól a 4 hdmi, a hdmi 2.1 és h QLED + a Harman-Kardon 12w hangszórók és a Google TV oprendszer.Nyitott vagyok más gyártó rendszerére, van soundbar is, szóval nem ragaszkodnék ehhez bármi áron, ha van jobb tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG ( OLED65B36LA) 165CM 4K EVO SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG (OLED77G29LA) 195CM 120HZ OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest