Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngyjns
tag
Mi a véleményetek az LG 75um7050pla tvről? Tudom a legalja, de hdrben van 350nit vagy kicsivel több benne? 200eFt alatt annak aki fullhdről vált vegye szerintetek, ha nagyon kíváncsi vagyok a hdrre, vagy 65 colban vegyek inkább c715 tvt?
[ Szerkesztve ]
-
ngyjns
tag
Tv-t szeretnék vásárolni 150000 és 200000 Ft között UPC sd és hd, valamint FHD blu-ray lemezek nézéséhez. 50UH635v-t néztem. Ha tudtok jobbat ebben a kategóriában várom a válaszotokat. Bár egy kicsit elgondolkoztam az LG márkán, mert egy másfél éves LG 55LB730v tv-m mostanában kiakasztott, megjelent rajta egy(több?) pixelhiba (mekkora kiterjedésűnek kell lennie, hogy a szervízhez forduljak, valamint ha pendrive-ról filmet nézek van amikor egy ezredmásodpercre fehér lesz a kép, majd megy tovább a film. A családban van aki észre sem veszi, de a jobb látásúak észrevették, főleg ha többször is előfordul egy film alatt. Persze össze vissza csinálja amikor eszébe jut. TV adásnál sem tapasztaltam, mindhárom USB-n van ilyen jelenség. Találkoztatok már ilyen problémával? Fordulhatok szervízhez ezekkel? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...