Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lalikaw800i

csendes tag

válasz ACE- #16207 üzenetére

Távirányító : Valaki írta hogy üzletben próbálta és nem.illetve nagyon lassan reagált. Megállapítást nyert hogy valószínűleg le volt merülve az elem mivel egyetlen ex780 tulaj nem tapasztalt ilyet otthoni körülmények között.

"Tényleg nagyon sok olyan videó volt, amit nem játszott le." Milyen videó formátum ? Én ilyet még nem tapasztaltam HD, FullHD, 3D, 4K videokat nézek. A DTS hang jog díját nem fizeti a téve lejátszója esetén a pana ezért nincs . Magyar szinkronnál nem jelentős , egy kezemen meg tudom számolni minek van magyar DTS hangja , és az is meg van mást formátumban AC3 hanggal.

Végül idéznélek, aláhúzom : " #16066) ACE- válasza oxide83 (#16063) üzenetére

ACE-
    (őstag)

Ezaz, de most erre az írásodra is valaki majd benyögi, hogy de a média lejátszó sokkal jobb minőség! De fingja nincs miért, csak mert csak... Meg hogy nem "támogassa" a feliratokat. Nekem rohatt régi TV-m van, a feliratot csak berakom az mkv mellé ugyanazon néven, és tökéletesen ment eddig mindig DLNA-n keresztül, mert rühellem az USB-re másolgatást. Én azt nem értem hogy miért nem raknak már a TV-kbe sima SMB browsert és működhetne ugyanúgy mint USB-ről... Ez maximum az előnye a média lejátszóknak, mert azokban általában van.

Új hozzászólás Aktív témák